Gepubliceerd: 24 augustus 2020

Uitgifte Study in Enschede kortingskaart!

Nieuw! De eerste 1.500 gratis 'Study in Enschede' kortingskaarten zijn de afgelopen dagen uitgereikt. Studenten van de Universiteit Twente zijn langs ons pand gekomen om hem als eerste te bemachtigen. De aankomende dagen zullen er nog velen volgen. De kaart is namelijk beschikbaar voor alle studenten in Enschede, zowel voor de Universiteit Twente, Saxion, AKI/ARTEZ als het ROC. Op 1 september 2020 lanceert de kaart definitief, vanaf dat moment zijn de kortingen dan ook geldig. De aankomende dagen wordt het aanbod aan kortingen verder aangevuld. De acties voor studenten worden (tweetalig) geplaatst op www.studyinenschede.com/discount. Alle ondernemers in Enschede hebben de mogelijkheid om hun korting hier te laten plaatsen.

Ben of ken jij een ondernemer die wil deelnemen aan de Study in Enschede kortingskaart? Laat het ons weten via [email protected].

Waarom deze kaart?

Uit het onderzoek en diverse bijeenkomsten met studenten bleek dat zij op zoek zijn naar kortingen speciaal voor studenten, waar iedereen aan zou mogen deelnemen. Dit sluit mooi aan bij het doel om studenten meer te betrekken bij de stad en ondernemers in Enschede. Er bestaan diverse landelijke initiatieven voor studentenkorting, maar hierbij zijn de mogelijkheden voor lokale ondernemers minimaal. Juist de lokale ondernemers zijn voor ons belangrijk en daarom hebben we een ‘Study in Enschede’ kortingskaart ontwikkeld. Hiermee denken we een laagdrempelige manier te hebben gevonden om studenten te verleiden om regelmatig lokaal producten te kopen en gebruik te maken van het vrijetijdsaanbod in Enschede. Dit doen we onder andere door de kortingen naar een grote groep studenten te communiceren. Er zijn al veel ondernemers die korting voor studenten aanbieden en middels de ‘Study in Enschede kortingskaart’ kunnen we dit aanbod bundelen en ondernemers een podium bieden richting studenten in Enschede.

Study in Enschede card