Adverteren in Enschede

Via onze online en offline media vermarkten we al jaren het vrijentijdsaanbod in Enschede. Dagelijks worden onze kanalen, zoals de websites, uitagenda en het Enschede City Magazine, duizenden keren bekeken. Ook jij kan van dit succes gebruik maken om bewoners en bezoekers van Enschede te bereiken.

We zetten de mogelijkheden voor online en offline adverteren op een rij. Wil je advies over de juiste mix van middelen om jouw doelgroep te bereiken? Neem dan contact op met het contentteam van Enschede Promotie via [email protected] of via 053-4801970.

Online adverteren

Online opvallen doe je op onze Nederlandse website uitinenschede.nl of op de Duitse site stadtenschede.de. Door de actieve inzet van SEO, SEA en content management stijgen onze bezoekersaantallen elk jaar. In 2023 waren uitinenschede.nl en stadtenschede.de samen goed voor 2,5 miljoen sessies.

Je kunt adverteren op onder andere onze homepage, onze agendapagina en andere overzichtspagina's. Het totale aantal pageviews voor alleen de homepage en agendapagina is al meer dan 180.000 per jaar (2023).

Bekijk de voorbeelden van de advertentieposities. Klik op de afbeelding of op onderstaande links om de voorbeelden in groot formaat te bekijken.

Specificaties leaderboard advertentie 
Afmetingen: 728x90 px (bxh)
Grootte: <1MB
Aanlevering: JPG bestand in HR resolutie

Offline adverteren in Enschede

Voor offline adverteren bieden we een tweetal mogelijkheden:

Adverteren in de Uitagenda Enschede
Onze Uitagenda informeert bewoners en bezoekers over activiteiten en evenementen in onze stad: muziek, theater, exposities en meer. Elke maand (vanaf maart) verschijnt een Nederlandse uitgave. De Duitse uitgave maken we vijf keer per jaar. Je kunt kiezen voor een advertentie van een hele of halve A6-pagina.

Lees alles over de mogelijkheden en tarieven om bezoekers en bewoners van Enschede te bereiken met de Uitagenda.

Adverteren in het Enschede City Magazine
Om bezoekers een welkom gevoel te geven, ontwikkelden we het City Magazine. Met inspirerende artikelen, leuke tips en praktische informatie voor een aangenaam verblijf in onze stad. Een glossy magazine in drie talen: Nederlands, Engels en Duits. Je kunt kiezen voor een actiematige advertentie of voor advertorials met onderwerpen die passen binnen de bladformule.

Bekijk de mogelijkheden en tarieven voor adverteren in het Enschede City Magazine.

Let op: Enschede Promotie behoudt zich het recht de tarieven en specificaties voor editie 2024 aan te passen.

Sponsorpakketten winter wonderland

De binnenstad van Enschede wordt in de decembermaand elk jaar omgetoverd tot een Winter Wonderland met een prachtig aangeklede ijsbaan inclusief schaatscafé en diverse activiteiten. De binnenstad wordt sfeervol aangekleed met extra verlichting in de winkelstraten, lichtobjecten in de bomen en verlichte kerstbomen. Middels sponsorpakketten bieden wij de mogelijkheid te participeren in de dit prachtige evenement. Interesse? Kijk dan op www.winterwonderland.nu voor meer informatie over het sponsoren van de ijsbaan.

Bekijk ook:

VRAGEN?
NEEM CONTACT OP MET

Contact