Gepubliceerd: 14 december 2022

BRANDSTORE ENSCHEDE

Vanaf 15 december is de Brandstore Enschede geopend in ons pand aan de Langestraat 41. Op deze locatie is al sinds 2017 de Tourist Info (voormalige VVV) te vinden en deze is nu uitgebreid met een Brandstore waar unieke Enschede-artikelen verkrijgbaar zijn.

leuke cadeaus en hippe kleding

Sportsokken, T-shirts, een warme muts, caps, magneten, thermosflessen, speelkaarten en slabbetjes; zomaar een greep uit het aanbod van de ‘Enschede’ collectie die verkrijgbaar is. Geschikt voor iedereen die Enschede een warm hart toedraagt. Met deze exclusieve merchandise lijn willen we bewoners ambassadeur laten zijn van de stad Enschede. Samen bouwen we aan de stad van onze dromen en dat begint met het merk Enschede gezamenlijk uitdragen. Deze exclusieve merchandise lijn draagt daaraan bij. De artikelen zijn exclusief te koop bij de Brandstore aan de Langestraat 41 en in de webshop. Ook de Enschede cadeaukaart is bij de Tourist Info en Brandstore verkrijgbaar. Een originele cadeaukaart die besteed kan worden bij ruim 130 ondernemers in Enschede.

toeristische informatie

Bij de Tourist Info is volop toeristische informatie te verkrijgen. Naast vertrouwde brochures, routes en plattegronden is er ook een interactief scherm met toeristische informatie voor bezoekers. Er is naast informatie over Enschede vanzelfsprekend ook informatie te vinden over de omgeving. Van Twente tot over de grens in Duitsland.

startpunt lichtroute

Tijdens het evenement ‘Enschede Lights Up’ is het vertrekpunt bij de Brandstore en Tourist Info Enschede. Loop dus vooral even binnen. De gratis lichtkunstroute kan men lopen van donderdag 15 t/m zondag 18 december. Door verschillende technologieën worden meerdere kenmerkende locaties in de binnenstad op bijzondere wijze uitgelicht. Deze vier dagen hebben we uitgebreidere openingstijden van de Brandstore en Tourist Info tot 22.00 uur in de avond.

openingstijden

De Tourist Info en Brandstore Enschede is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur.

Neem contact op:

Contact