Gepubliceerd: 6 april 2021

CASTING - Figuranten gezocht voor stadscampagne Enschede

Voor het nieuwe stadsmerk en de bijbehorende campagnes zijn we op zoek naar modellen en figuranten. Iedereen is welkom, ongeacht je leeftijd*, nationaliteit of geslacht. We verwachten natuurlijk wel dat je binding hebt met de stad :-). De oproep is verspreid via al onze @enschede en @studyinenschede social media kanalen. Voel jij je ook geroepen, meedoen kan nog!

*18+ is wel een vereiste om je aan te kunnen melden, maar je mag je zeker ook met je gezin aanmelden. Leuk zelfs.

Oproep

Altijd al een keer voor de camera willen staan? Wij zijn op zoek naar figuranten voor onze nieuwe stadscampagne. Van jong tot oud, van geen ervaring tot professioneel model: iedereen mag zich aanmelden als model/figurant voor de fotoshoot. Ben jij beschikbaar op één of meer van de volgende data 16, 17, 20, 22 en/of 23 april 2021? Ben je 18 jaar of ouder en wil jij onderdeel worden van een nieuwe campagne rondom de stad Enschede?

Schrijf je dan via deze link vóór vrijdag 9 april 2021 in voor de casting. De casting wordt verzorgd door Wirelab - Digital Agency. Word je geselecteerd? Dan verdien je naast een leuke dag ook nog eens €100,-. 

Casting stadsmerk