Gepubliceerd: 13 januari 2022

CITY MAGAZINE 2022: adverteerders gezocht

Op dit moment zijn we druk bezig met het vernieuwen van het City Magazine. Het Magazine bevat inspirerende artikelen, leuke tips en praktische informatie over Enschede en is gericht op meerdaagse bezoekers aan Enschede. Het nieuwe Magazine zal hopelijk rond Pasen 2022 bij hotels, B&B's, vakantiehuizen en andere toeristische hotspots in Enschede en omgeving te vinden zijn. 

Nieuwe huisstijl city magazine

Dit jaar wordt het Magazine in een geheel nieuw jasje gegoten, passend bij de nieuwe huisstijl van de citymarketingvisie. Het Magazine heeft een oplage van minimaal 3.000 stuks en wordt in het Nederlands, Engelse en Duits uitgegeven.

Adverteren in het magazine?

Om het City Magazine mogelijk te maken, zijn we op zoek naar adverteerders. Het Magazine wordt het hele jaar door gelezen door gasten die één of meerdere dagen in Enschede verblijven. Het heeft een hoge attentiewaarde en een groot bereik. De doelgroep is geïnteresseerd in wat er in Enschede te doen is. Ze willen de stad verkennen en staan open voor tips.

We bieden diverse mogelijkheden voor adverteren in het City Magazine. Onder andere door een losse advertentie of in de vorm van een advertentiepakket. De advertentie is vrij in te vullen. Ook actiematige advertenties zijn een mooie toevoeging op het Magazine. Er is ook ruimte voor advertorials met onderwerpen die passen binnen de bladformule.

Neem voor meer informatie contact op met

Contact