Gepubliceerd: 4 mei 2022

Wir rollen den roten Teppich fÜr dich aus!

We verwelkomen de Duitse bezoekers van harte in Enschede. Met een korte reisafstand is Enschede de perfecte bestemming voor een dagje weg om te shoppen, uit eten te gaan, cultuur te beleven of over de markt te slenteren. De rode loper vormt de rode draad van de campagne en staat symbool voor een warm welkom in Enschede. Deze vind je dan ook terug in al onze visuele uitingen. Om dit warme welkom gaan geen Duitser heen!

Met onze campagne willen we de Duitse bezoekers laten kennismaken met de veelzijdigheid van Enschede. Voor elk thema zijn slogans en headlines met een knipoog, als ook informatieve teksten gemaakt. Deze zijn terug te vinden in de uitingen.

ACTIE BIELEFELD

Op 13 en 14 mei zijn we te vinden in Bielefeld voor een guerilla-actie. Tijdens deze campagne rijden zes Velotaxi's door het centrum van Bielefeld. Passanten kunnen gratis meerijden. Als cadeau krijgen zij een stroopwafel en een Enschede Cadeaukaart t.w.v. € 5,00. Deze cadeaukaart is 3 maanden geldig en zo zetten we in op nog meer Duitse bezoekers in Enschede.
Ook kunnen zij hun foto posten met #enschederollt. Onder de deelnemers wordt een weekendje Enschede verloot.

meer informatie?

Klik hier voor meer informatie over de campagne.

 

Vragen over dit onderwerp? Neem contact op:

Contact
Contact