Gepubliceerd: 10 juni 2020

Lancering www.visit-enschede.com

Onze toeristische website www.uitinenschede.nl is nu ook in het Engels. Op www.visit-enschede.com informeren wij vanaf nu de internationale toeristen en expats over het vrijetijdsaanbod van de stad, overnachtingsmogelijkheden en het plannen van een bezoek. Daarnaast voorziet deze website ook in algemene informatie over Enschede.

De website inspireert de internationale bezoeker, in de oriënterende fase, om meer te weten te komen over Enschede. Daarnaast voorziet deze website zowel bezoekers, als in Twente wonende expats, van praktische informatie (zoals adresgegevens en openingstijden) over winkels, horeca, cultuur, overnachtingslocaties en vrijetijdsvoorzieningen. Daarnaast worden de grootste stad overstijgende evenementen en de belangrijkste must do’s uitgelicht.

Naast de nieuwe Engelstalige website bieden wij ook Engelstalige informatiemateriaal aan, zoals onder andere het City Magazine, de nieuwe pocketbrochure ‘Ontdek Enschede’, een stadswandeling en de fiets- en wandelroute Rondje Enschede. Geïnteresseerd? Neem contact op met Carla via [email protected].