Gepubliceerd: 15 september 2021

binnenkort beschikbaar: de enschede cadeaukaart

Enschede introduceert de Enschede Cadeaukaart, een waardebon die te besteden is bij onder andere winkels, horeca en culturele instellingen in de stad Enschede. Een uniek cadeau dat geschikt is voor iedereen, bijvoorbeeld als kerstgeschenk. De binnenstadpartners Enschede Promotie, Winkelhart Enschede en de Vereniging Horeca Stad Enschede hebben de handen ineen geslagen voor dit mooie initiatief om de lokale economie een boost te geven. Vanaf 3 november is de cadeaukaart te koop bij Tourist Info Enschede aan de Langestraat. Ook is de kaart dan online verkrijgbaar via cadeaukaartenschede.nl.

wat is de cadeaukaart?

De Enschede cadeaukaart kan worden opgewaardeerd met verschillende bedragen (van € 5,- tot € 150,-). Hierdoor is de kaart geschikt voor elk cadeau, van een boeket bloemen tot een dagje Enschede. De kaart is vanaf 2 november verkrijgbaar bij Tourist Info Enschede aan de Langestraat 41. Ook zal de kaart dan in de webshop verkrijgbaar zijn. Het tegoed is (ook in delen) te besteden bij onder andere winkels, horeca en culturele instellingen, die aangesloten zijn bij deze cadeaukaart.

Wees loyaal, koop lokaal

Jaarlijks worden er veel cadeaubonnen verkocht die landelijk te besteden zijn. Met de Enschede cadeaukaart worden bestedingen in eigen stad gestimuleerd omdat het tegoed op de kaart bij Enschedese ondernemers te gebruiken is. De afgelopen periode was voor ondernemers niet makkelijk. Fysiek bezoek was niet mogelijk of werd afgeraden waardoor online verkopen stegen. Met de Enschede cadeaukaart wordt ook het fysieke bezoek gestimuleerd. Met de boodschap ‘Wees loyaal, koop lokaal’ wordt de kaart geïntroduceerd bij consumenten.

samenwerking binnenstadspartners

De stichting Cadeaukaart Enschede is een initiatief van Enschede Promotie, de Vereniging Horeca Stad Enschede (VHSE) en Winkelhart Enschede. Er is een subsidie toegekend vanuit de provincie waarmee dit project is gefinancierd. Hierdoor is deelname de eerste 2 jaar gratis voor de ondernemer. Leverancier van het onderliggende administratiesysteem is CCV Shop, een erkend bedrijf op gebied van betalingsoplossingen.

acceptant worden?

Ondernemers in Enschede kunnen zich aanmelden als acceptant van de Enschede Cadeaukaart. Dit heeft veel voordelen. Allereerst is dit gratis tot 1 november 2023. Het bedrag dat de consument besteedt, wordt volledig uitgekeerd aan de ondernemer. Afwaarderen van de kaart kan heel eenvoudig via de app, dus er zijn geen aanpassingen in het kassasysteem nodig. Ook blijkt uit onderzoek dat 80% meer uitgeeft dan de waarde op de kaart. Interesse? Mail naar [email protected] o.v.v. Enschede Cadeaukaart.

Heb je vragen? Neem contact op:

Contact