Gepubliceerd: 6 april 2021

Enschede Studenten Pubquiz 2021

Wij organiseren, via het platform Study in Enschede, op donderdagavond 22 april van 20:00 – 21:30 uur een online gratis pubquiz voor alle studenten in de stad!

Tijdens de quiz kunnen prachtige prijzen gewonnen worden met producten van lokale ondernemers uit de stad. Zo ontvangen de eerste 10 ingeschreven teams een borrelpakket van Jongbloed Cerveza. De quiz is in het Engels en studenten kunnen zich individueel of per team aanmelden voor de quiz via www.studyinenschede.com/pubquiz.

Prijzen

Bij een echte pubquiz valt natuurlijk ook wat te winnen! De eerste en tweede plek krijgen een cadeaukaart van Jumbo Supermarkten en de nummer drie kan rekenen op een gratis knipbeurt van Kapsalon Es & Co. Daarnaast worden er op verschillende plekken in het klassement nog meer prijzen weggegeven. Zoals koffietegoed bij Coffee Fellows, en uur gratis gamen bij The Gamebox Enschede (inclusief drankje), 6 dagpassen voor Brandstof Coworking space, een oranje feestpakket van Bertus Workel, een cadeaukaart van De Broodbode, duurzame producten van WAAR Enschede en een gratis online escape room van Let's Escape

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Study in Enschede (@studyinenschede)