Gepubliceerd: 22 maart 2022

ENSCHEDE VIERT DE LENTE

Vanaf 21 maart wordt de lente gevierd in Enschede, de bloemetjes kunnen weer naar buiten. Dit is dan ook het thema voor onze lentecampagne die we met een belangrijke bijdrage van het Ondernemersfonds hebben ontwikkeld. Het is langer licht, de vogels zijn bezig om hun nestje te bouwen, alles komt in bloei, dus het is fijn om er op uit te gaan. Enschede is weer open, je kunt genieten van alle aanbod en dit willen we laten zien.

zet de bloemetjes buiten

Onder de noemer “Enschede zet de bloemetjes buiten” worden er verschillende middelen ingezet om Enschede als aantrekkelijke bestemming voor een dagje uit te vermarkten. Doel van de campagne is om meer bezoekers te trekken, die langer verblijven en meer besteden. Op de landingspagina uitinenschede.nl/lente zijn alle activiteiten verzameld.

MEGATULPEn en meer

De binnenstad van Enschede wordt in lentesferen gebracht met verschillende fotogenieke objecten. Echte blikvangers zijn de levensgrote tulpen die op 2 plaatsen in de stad zijn geplaatst. Maar ook de vrolijk versierde bomen met bloemhangers zorgen voor een lentesfeer. Aan de Langestraat, die de Oude Markt met het winkelgebied verbindt, zijn een gigantische narcis, margriet en tulp te zien. Het karakteristieke landmark wordt ook voorzien van een lentetouch.

Tulpen op de Oude Markt Enschede - Bloemetjes Buiten

vier de lente-weekenden

In de weekenden zijn er extra activiteiten. Het lente-promotieteam deelt elke zaterdag een item uit dat past bij het voorjaar. Ook zijn er speciale lentetours. Deze gratis stadswandelingen worden verzorgd door de Stadgidsen Enschede. In de campagneperiode zijn er doorlopend acties die worden aangeboden door winkels, culturele instellingen en horeca in de binnenstad. Hier kun je je voor aanmelden via de actiepagina.

Samenwerking Ondernemersfonds

Om de campagne mogelijk te maken heeft het Ondernemersfonds een financiële bijdrage gedaan. Het is een gezamenlijk doel om de binnenstad aantrekkelijk te maken, zodat zoveel mogelijk bezoekers de weg naar Enschede weten te vinden.

Vragen over dit onderwerp? Neem contact op:

Contact