Gepubliceerd: 6 december 2021

ENSCHEDESE HORECA BIJ JE THUIS

Op zondag 28 november zijn nieuwe corona-maatregelen van kracht gegaan. Dit betekent dat, onder meer, horeca, bioscopen en theaters om 17.00 uur hun deuren moeten sluiten. Op onze website www.uitinenschede.nl hebben we daarom direct een aantal blogs een nieuw leven ingeblazen om ondernemers in Enschede een extra platform te bieden voor hun aanbod.

Horeca-blogs

Bij veel restaurants in Enschede is de mogelijkheid voor online eten bestellen en afhalen er al. Sinds horecazaken weer gedeeltelijk hun deuren moeten sluiten, hebben diverse ondernemers opnieuw acties opgezet waarmee bezoekers hen kunnen steunen. In de blog 'Deze restaurants bezorgen nu jouw favoriete gerechten' worden de initiatieven uitgelicht.

Kerstdiners en kerstpakketten

Lokale ondernemers zijn vanwege alle huidige maatregelen alweer bezig met de voorbereidingen voor kerst. Om thuis alsnog te kunnen genieten van een lokaal kerstdiner of een kerstbox, hebben we in onze blog 'Kerstdiners voor thuis' een overzicht geplaatst van kerstdiners en -boxen voor thuis.

Daarnaast verzamelen we in de blog 'De leukste Enschedese kerstpakketten' aanbiedingen en acties van lokale ondernemers. Bij deze ondernemers kunnen bezoekers terecht voor een feestelijk Enschedees kerst- of geschenkpakket.

Enschede cadeaukaart

In november is tevens de Enschede Cadeaukaart gelanceerd: een waardebon die besteden is bij onder andere winkels, horeca en culturele instellingen in de stad Enschede. Een uniek cadeau dat geschikt is voor iedereen. Met de cadeaukaart worden bestedingen in eigen stad gestimuleerd. Bovendien wordt het bedrag dat de consument besteedt volledig uitgekeerd aan de aangesloten ondernemer.

Aanbod aanmelden?

De blogs op onze website worden continu aangevuld. Ben je ondernemer in Enschede en heb je ook aanbod dat past in één van deze blogs? Of heb je ander aanbod dat je graag onder de aandacht wilt brengen? Meld dit dat bij ons via [email protected]