Ondersteuning door Enschede Promotie

Heb jij plannen voor een evenement in Enschede? We helpen je graag bij de voorbereidingen. Enschede Promotie is het eerste aanspreekpunt voor organisatoren van publieksevenementen in de buitenlucht, met name in de binnenstad. Je kunt bij ons terecht voor advies en ondersteuning. Naast het adviseren van jou als evenementenorganisator, hebben we ook een nauwe samenwerking met de afdeling vergunningen van gemeente Enschede, politie, brandweer en andere overheidsdiensten.

EVENEMENTEN TOOLKIT

Bekijk onze Media- en Evenementenkit voor alle mogelijkheden die we bieden om jouw evenement in Enschede te helpen organiseren, promoten of aan te kleden.

Beschikbaarheid checken

Enschede Promotie coördineert de evenementenkalender van de stad. We proberen te zorgen dat evenementen zo goed mogelijk zijn verspreid qua locaties en data over het jaar. Zodat jij maximaal bereik hebt, zonder te concurreren met andere evenementen of activiteiten in de binnenstad.

Heb je al een datum en locatie, check de beschikbaarheid.

Ondersteunen bij vergunningaanvraag

We kunnen je ondersteunen bij het vergunningtraject voor jouw evenement. Denk dan aan advies bij het invullen van de aanvraag en het opstellen van situatietekeningen op . Ook bij vragen over planning of de inkoop van faciliteiten kun je bij ons advies inwinnen. We helpen je graag met onze ervaring in organiseren en coördineren.

Wat heb je verder nodig?

Podium, stroom, licht en geluid? We kennen de leveranciers en denken mee met de productionele inkoop voor jouw evenement. Ook als je artiesten wilt boeken, kun je ons om advies vragen.

Reclame voor jouw evenement

We brengen jouw evenement graag onder de aandacht van een groot publiek. Dat kan via onze websites en social media. Meld jouw evenement direct aan voor onze online agenda. Een mail sturen met informatie over je evenement kan ook: [email protected]

Daarnaast zetten we reclameborden, flyers en bijvoorbeeld een magazine in om de evenementen in Enschede te promoten. Wil je weten of we jouw evenement hierin kunnen plaatsen? Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Bekijk alle mogelijkheden voor promotie en adverteren.

Evenementen van Enschede Promotie

Bij een aantal evenementen in de binnenstad met een (boven)regionale aantrekkingskracht, met een collectief belang of bij inkoopevenementen is Enschede Promotie projectleider of organisator. Zo is het beleidsmatig bepaald in afstemming met gemeente om de coördinatie centraal te hebben belegd bij Enschede Promotie. Denk hierbij aan het Koningsfestival in de binnenstad, Winter Wonderland en het Introductieconcert aan het begin van het nieuwe collegejaar.

MEER WETEN OVER ONDERSTEUNING BIJ EEN EVENEMENT? NEEM CONTACT OP MET

Contact