Promoot jouw evenement

Ben je een ondernemer of organisatie in de toeristische, recreatieve of culturele sector? Dan kunnen we je helpen om reclame te maken voor je activiteit of evenement in Enschede. Wij bereiken met onze promotiemiddelen een groot publiek.

EVENEMENTEN TOOLKIT

Bekijk onze Evenementen- en Mediakit 2024 voor alle mogelijkheden die we bieden om jouw evenement in Enschede te helpen organiseren, promoten of aan te kleden.

Online middelen inzetten

Het vrijetijdsaanbod van Enschede vermarkten we online met onze Nederlandse, Duitse en Engelse websites www.uitinenschede.nl, www.stadtenschede.de en www.visit-enschede.com. Daarnaast zijn we actief op Facebook en Instagram. Bekijk het bereik en de mogelijkheden.

Buitenreclame maken

Zichtbaarheid op straat is belangrijk om naamsbekendheid te vergroten en bezoekers naar je evenement te trekken. We bieden je verschillende middelen om buiten reclame te maken.

Uitagenda ENSCHEDE

Om bewoners en bezoekers op de hoogte te houden van alle activiteiten in Enschede, wordt de UITagenda uitgegeven. Iedere zes weken (vanaf de eerste week van maart t/m december) verschijnt de Nederlandstalige en Duitstalige UITagenda, met daarin de highlights op het gebied van evenementen, muziek, theater, exposities en meer. Een digitale versie van de Uitagenda is gratis te downloaden via www.uitinenschede.nl en de papieren versie wordt verspreid bij de Tourist Info Points, de parkeergarages of bij verschillende locaties in en rondom de binnenstad.

ENSCHEDE CITY MAGAZINE

In het Enschede City Magazine geven we tips voor de beste Enschede-ervaring. Bezoekers kunnen het magazine meenemen bij alle overnachtingslocaties en op toeristische hotspots in Enschede en omgeving. Het magazine verschijnt in het Nederlands, Engels en Duits. Staat jouw evenement, activiteit of bedrijf er al in? We maken elk jaar een nieuwe uitgave.

ADVERTEREN: WAT IS ER MOGELIJK?

Wil je meer aandacht vragen voor je evenement? Kies dan voor een advertentie in een van onze promotiemiddelen. Je kan adverteren op onze website, in onze Uitagenda en in het Enschede City Magazine. Bekijk op deze pagina het bereik en de tarieven en overleg wat het beste bij jouw evenement past.

EVENEMENTEN AANMELDEN

Wil je jouw evenement onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Dat kan via onze websites en social media. Meld jouw evenement direct aan voor onze online agenda via ons online aanmeldformulier. Een mail sturen met informatie over je evenement kan ook: [email protected].

MEER WETEN OVER EVENEMENTPROMOTIE? NEEM CONTACT OP MET

Contact