Gepubliceerd: 9 juni 2022

drie muzikale avonden

Na twee jaar afwezigheid kan het publiek op de Oude Markt weer genieten van drie muzikale zomerse avonden tijdens de Grolsch Summer Sounds. Donderdag 14 juli begint de reeks met Night of Pride, een bontgekleurde avond met diverse live artiesten, DJ’s, dansacts en drag queens.
Zaterdag 16 juli is het podium voor Remember The Time met diverse R&B en hiphop acts. De Grolsch Summer Sounds worden afgesloten door de heren van VroegZat met een feestelijk programma vol verrassingen.

night of pride

De organisatie van de Grolsch Summer Sounds heeft in samenwerking met Sander Aalbertsen een spectaculair programma samengesteld. Sander organiseert regelmatig regenboogactiviteiten en is ook bekend als zijn alter ego Roxy Daimond. Vanaf een kleurrijk aangekleed podium zullen diverse acts het publiek op de Oude Markt vermaken. Vanaf 19:00 uur wordt de muziek verzorgd door DJRobin Elyza, MC Divine en ras-entertainer MC Miss Bunty. MC Miss Bunty wordt vaak vergeleken met Shirley Bassey on Acid en weet ieder feest op te fleuren. Ook Diva Mayday trakteert het publiek op bekende hits. Het geheel wordt ingekleurd door diverse drag queens en (vogue)dansers. Een bekende nationale muziek en dance-act die ook tijdens Night of Pride te zien is zal binnenkort bekend worden gemaakt.

remember the time en vroegzat

Remember The Time is inmiddels een begrip geworden in Enschede. Vanwege het daverende succes tijdens vorige edities, zullen de DJ’s ook deze zomer een editie van de Grolsch Summer Sounds verzorgen. Op zaterdag 16 juli kan het publiek vanaf 19.00 uur op de Oude Markt genieten van diverse R&B en hiphop acts die zijn overgoten met een flinke dosis special effects.

Donderdag 21 juli sluiten de heren van VroegZat de Grolsch Summer Sounds af met een verrassend programma vol entertainment en diverse optredens. Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

grolsch summer sounds 2022

Al jarenlang zijn de Grolsch Summer Sounds een vast onderdeel in de zomeragenda van de binnenstad van Enschede. Dit gratis toegankelijke evenement op de Oude Markt is een initiatief van Vereniging Horeca Stad Enschede (VHSE) in samenwerking met Enschede Promotie en het Ondernemersfonds. De programmering en invulling van elke editie ontstaat in samenwerking met een lokale partner.

Meer informatie over het programma is te vinden op www.grolschsummersounds.nl

Vragen over dit onderwerp? Neem contact op:

Contact