Gepubliceerd: 3 juni 2024

Twee spectaculaire edities

Dit jaar zijn de Grolsch Summer Sounds terug met twee donderdagavond edities. Op de Oude Markt kunnen bezoekers zich verheugen op twee totaal verschillende, maar gegarandeerd verrassende avonden. Het feest barst los op donderdag 18 juli met Night of Pride by MIAUW. De week erna, op donderdag 25 juli, staat Enschede Live op het programma. De namen van de edities geven het al weg; het wordt een divers en energiek spektakel gevuld met verschillende acts, live artiesten en een geweldig dansfestijn.

Aftrap met Night of the Pride by Miauw

De eerste avond van Grolsch Summer Sounds op 18 juli, Night of Pride, wordt dit jaar gehost door MIAUW. De populaire evenementen van MIAUW staan bekend om de inclusieve en uitbundige sfeer. Op donderdag 18 juli wordt de Oude Markt omgetoverd tot een kleurrijk feestterrein waar diverse acts het publiek zullen vermaken. Met optredens van onder andere SERA, Lateesha en Retunez kan het publiek vanaf 19:30 uur tot 00:30 uur genieten van een spectaculaire show met veel drag queens, pracht en praal. Het belooft een avond te worden vol inclusiviteit, diversiteit en natuurlijk geweldige muziek.

Enschede Live met Bökkers, ABBA Gold Europe en 90's loves 00's

Gooi die voetjes van de vloer tijdens de Enschede Live editie op 25 juli. Een avond gevuld met geweldige live muziek en dansbare hits. De avond begint om 19:30 uur met de knallers van 90's loves 00's. Van 20:30 uur tot 22:00 uur neemt ABBA Gold Europe je mee terug naar de gloriedagen van de legendarische Zweedse band. Het feest gaat door met nog meer 90's loves 00's en eindigt met een spectaculaire afsluiting door Bökkers van 23:00 uur tot 00:30 uur.

Grolsch summer Sounds 2024

Al jarenlang is Grolsch Summer Sounds een vast onderdeel in de zomeragenda van de binnenstad van Enschede. Dit gratis toegankelijke evenement op de Oude Markt is een initiatief van Vereniging Horeca Stad Enschede (VHSE) in samenwerking met Metropool, Enschede Promotie en het Ondernemersfonds.

Meer informatie over het programma is te vinden op www.grolschsummersounds.nl

Neem contact op:

Contact