Gepubliceerd: 13 september 2022

Help jij de ijsbaan mogelijk te maken?

Tijdens de aankomende editie van Winter Wonderland van 9 december 2022 t/m 8 januari 2023 zal de ijsbaan op de Oude Markt, na 2 jaar afwezigheid, weer schitteren. De volledig overdekte en sfeervol aangeklede ijsbaan is voorzien van alle faciliteiten en een gezellig schaatscafé met een uitgebreid aanbod van eten en drinken. Ideaal voor een kerstborrel, eindejaar afsluiting, nieuwjaarsborrel of een kind(verjaardags)feestje.

De ijsbaan kan niet tot stand komen zonder sponsoren, jouw bijdrage is daarom heel erg nodig! Ook dit jaar hebben we weer een aantal sponsorpakketten samengesteld, waarbij optimaal genoten kan worden van de faciliteiten van de ijsbaan en het schaatscafé.

Hét perfecte moment om onder de aandacht te komen bij de ruim 250.000 bezoekers aan de binnenstad tijdens de decembermaand. Lees onze sponsorbrochure om te zien hoe jij een bijdrage kunt leveren!

Heb jij er ook weer zin in om als vanouds de winterdagen door te brengen in feeststemming? Neem dan contact op met Danique om door te geven welke optie jij dit jaar kiest. Mocht je zelf aanvullende ideeën c.q. wensen hebben, dan bespreken we dit graag.

Neem contact op:

Contact