Gepubliceerd: 3 oktober 2023

Help jij de schaatsbaan mogelijk te maken?

Tijdens de aankomende editie van Winter Wonderland van 1 december 2023 t/m 7 januari 2024 zal de schaatsbaan op de Oude Markt weer schitteren. Een week langer dan eerdere edities! De volledig overdekte en sfeervol aangeklede schaatsbaan is daarbij voorzien van alle faciliteiten en een gezellig schaatscafé met een uitgebreid aanbod van eten en drinken.

De schaatsbaan kan niet tot stand komen zonder sponsoren, jouw bijdrage is daarom heel erg nodig! Ook dit jaar hebben we weer een aantal sponsorpakketten samengesteld, waarbij optimaal genoten kan worden van de faciliteiten van de schaatsbaan en het schaatscafé.

Hét perfecte moment om onder de aandacht te komen bij de ruim 300.000 bezoekers aan de binnenstad tijdens de decembermaand. Lees onze sponsorbrochure om te zien hoe jij een bijdrage kunt leveren!

Heb jij ook weer zin in de winterdagen door te brengen in feeststemming? Neem dan contact op met Karine om door te geven welke optie jij dit jaar kiest. Mocht je zelf aanvullende ideeën c.q. wensen hebben, dan bespreken we dit graag.

Neem contact op:

Contact