Gepubliceerd: 2 september 2020

Herstart van promoten evenementen

We zijn weer van start gegaan! Zoals je je kunt voorstellen viel er de afgelopen maanden niet veel te promoten wat betreft het evenementenaanbod van de stad. Terwijl juist de zomermaanden normaal gesproken in het teken staan van de vele gezellige evenementen die duizenden bezoekers naar de stad trekken. Maar gelukkig liggen de evenementen en activiteiten inmiddels niet meer stil. Met hier en daar enkele aanpassingen, zoals een maand lang Proef Eet in plaats van één weekend, begint het vrijetijdsaanbod van Enschede weer terug op het oude niveau te komen. Daarom zijn wij vanaf eind augustus weer gestart met het promoten van de evenementen én onze online agenda

Outdoor middelen

Bij de invalswegen van Enschede, maar ook ver daar buiten in de regio Twente, worden de grootste evenementen van de maand september gepromoot door middel van diverse outdoormiddelen. Er zijn abri's en duo-displays ingezet en door heel Twente rijden bestickerde bussen. Ook op onze eigen agenda-doeken bij de belangrijkste invalswegen van de stad prijkt nu weer de data van de aankomende activiteiten.

Online middelen

Onze agenda, op uitinenschede.nl/agenda, is weer goed gevuld met exposities, evenementen en activiteiten. De evenementen die aangeboden worden variëren van digitale activiteiten die je kunt doen vanuit huis tot muzikale evenementen of spannende tentoonstellingen. Een groot deel van deze evenementen wordt individueel uitgelicht op onze Nederlandse en Duitse Facebookpagina, Instagram en in onze nieuwsbrief. Daarnaast lopen er enkele advertenties op Social Media, met focus op de culturele activiteiten, die getoond worden aan mensen in Enschede en omgeving (Delden, Diepenheim, Borne, Ootmarsum en De Lutte).

 

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op met

Contact