Het merk Enschede

Welkom op de merkpagina van Enschede Promotie! Hier ontdek je alles over het bruisende merk Enschede en hoe wij onze stad op de kaart zetten als dé plek voor innovatie, cultuur en levendige gemeenschappen. Laat je inspireren door onze unieke initiatieven en ontdek waarom Enschede een stad is om trots op te zijn. Of je nu inwoner, ondernemer of bezoeker bent, deze pagina biedt je een kijkje in de dynamiek en energie die Enschede zo bijzonder maakt.

merkverhaal

Ontdek het inspirerende verhaal achter het merk Enschede en wat onze stad zo bijzonder maakt. Leer hoe onze geschiedenis, waarden en visie samenkomen om Enschede te positioneren als een stad van innovatie en cultuur. Laat je meenemen in de unieke dynamiek en trots die Enschede uitstraalt.

brandbook

Alles over het merk Enschede en hoe wij onze stad promoten als een centrum van innovatie en cultuur. Op deze pagina vind je uitgebreide richtlijnen om bij te dragen aan de herkenbare merkidentiteit van Enschede. Leer hoe je met onze merkvoorwaarden en het brandbook de unieke dynamiek en trots van onze stad kunt versterken.

Brandcheck

Benieuwd of jouw uitingen passen binnen het merk Enschede? Op deze pagina vind je de Brandcheck, een handige tool om te controleren of jouw communicatie-uitingen voldoen aan de merkvoorwaarden. Zorg ervoor dat je bijdraagt aan een consistente en krachtige merkidentiteit voor onze stad.

Citymarketing visie

Ontdek de citymarketingvisie van Enschede en hoe wij onze stad positioneren als een aantrekkelijke en innovatieve bestemming. Lees meer over onze strategische aanpak om de unieke kwaliteiten van Enschede te benadrukken en te promoten. Laat je inspireren door onze plannen om de stad nog levendiger en aantrekkelijker te maken voor inwoners, bedrijven en bezoekers.

Mijn stad

Eind 2021 kon iedereen creatief aan de slag met het stadsmerk van Enschede. Het stadswapen is een krachtig en uniek beeldmerk dat al eeuwen als wapen onze stad vertegenwoordigt. Bewoners werden uitgedaagd om een creatieve versie van het stadswapen te maken.