Gepubliceerd: 26 maart 2024

Het nieuwe City Magazine

Bewoners en bezoekers inspireren om de stad te ontdekken volgens ‘oude sporen en nieuwe energie’, dat is het doel van ons City Magazine. Echt Enschede leren kennen gaat verder dan een bezoek aan de binnenstad. In het nieuwe magazine kunnen bewoners en bezoekers in alle rust lezen wat de stad en haar omgeving allemaal te bieden heeft.

verrassend voor bezoekers en bewoners

In het drietalige City Magazine van Enschede staan de beste tips voor de échte Enschede ervaring. Speciaal voor bezoekers die overnachten in Enschede of omstreken. In het voorwoord van deze editie geeft Collin Vaneker, aanjager van Creatieve Broedplaatsen Twente, projectleider van Museumnacht Enschede en boegbeeld van VroegZat, zijn blik op Enschede. Andere artikelen in het magazine gaan onder andere over street art, innovatie en creativiteit in de stad en ’48 uur in Enschede’, met de beste tips voor een 2-daags bezoek aan Enschede. Zelfs voor inwoners van de stad is dit magazine een ontdekkingstocht.

Daarnaast is er ruime aandacht voor highlights in Enschede en Twente, de leukste shopadresjes, cultuur en culinaire tips. Als voorbeeld nemen we dé nieuwe hotspots van Enschede en Lonneker: Bar Bistro Loev aan de Oude Markt en Bij Jacob in Lonneker. Twee adresjes waar je in stijl kunt genieten van de meest heerlijke gerechten.

meer inspiratie?

Aangezien de stad niet in één magazine te vatten is, is meer inspiratie te vinden op www.uitinenschede.nl, waarnaar met QR-codes in het magazine wordt verwezen. Het nieuwe magazine ligt vanaf 2 april onder andere op (hotel)kamers van overnachtingslocaties in Enschede en omstreken. Maar natuurlijk ook bij horeca, musea en overige publieke ruimtes.

Bekijk hier het City Magazine online.

Neem contact op:

Contact
Contact