Gepubliceerd: 22 maart 2023

HET NIEUWE CITY MAGAZINE

Bewoners en bezoekers inspireren om de stad te ontdekken volgens ‘oude sporen en nieuwe energie’, dat is het doel van ons nieuwe City Magazine. Echt Enschede leren kennen gaat verder dan een bezoek aan de binnenstad. In het nieuwe magazine kunnen bewoners en toeristische bezoekers in alle rust lezen wat de stad en haar omgeving allemaal te bieden heeft.

Verrassend voor bezoekers en bewoners

In het drietalige City Magazine van Enschede staan de beste tips voor de échte Enschede ervaring. Speciaal voor bezoekers die overnachten in Enschede of omstreken. In het voorwoord van deze editie geeft Tim Lammers van Kibeco (Kinder Beleving Concepts) zijn blik op Enschede en legt hij uit waarom Enschede als stad juist voelt als een dorp. Andere artikelen in het magazine gaan onder andere over street art, innovatie en creativiteit in de stad en ’48 uur in Enschede’, met de beste tips voor een 2-daags bezoek aan Enschede. Zelfs voor inwoners van de stad is dit magazine een ontdekkingstocht. Ook voor onze eigen bewoners valt er nog zoveel te ontdekken in Enschede. Het City Magazine inspireert iedereen om eens iets anders te bezoeken en nieuwe paden te bewandelen.

Daarnaast is er ruime aandacht voor highlights in Enschede en Twente, de leukste shopadresjes, cultuur en culinaire tips. Als voorbeeld nemen we dé nieuwe hotspot van Enschede in de verbouwde Melkhal: Café Coberco. “Als niet-inwoner van Enschede mag ik hier graag komen, het voelt hier ‘écht’. Mede daarom was Enschede de juiste plek voor Café Coberco” aldus Harald Droste, medeoprichter van Café Coberco.

Bekijk hier de online versie van het City Magazine.

meer inspiratie?

Aangezien de stad niet in één magazine te vatten is, is meer inspiratie te vinden op www.uitinenschede.nl, waarnaar met QR-codes in het magazine wordt verwezen. Het nieuwe magazine ligt vanaf 7 april onder andere op (hotel)kamers van overnachtingslocaties in Enschede en omstreken. Maar natuurlijk ook bij horeca, musea en overige publieke ruimtes.

Neem contact op:

Contact
Contact