Gepubliceerd: 18 oktober 2022

WE GAAN weer schaatsen op de oude markt!

Na twee jaar van afwezigheid kan er in de decembermaand eindelijk weer geschaatst worden midden in het centrum. Tijdens de aankomende editie van Winter Wonderland van 9 december 2022 t/m 8 januari 2023 zal de ijsbaan op de Oude Markt weer schitteren. Wij gaan voor de exploitatie van de ijsbaan en het schaatscafé de samenwerking aan met de Enschedese ondernemers Tim Lammers en Matthijs Vinke.

ENSCHEDESE ONdernemers exploitanten van de ijsbaan

Zoals elk jaar organiseren wij de ijsbaan op de Oude Markt. Voor de aankomende editie gaan we de samenwerking aan met de Enschedese ondernemers Matthijs Vinke van de Heren Catering en Tim Lammers van Kibeco, bekend van verschillende kinderevenementen zoals Big Insects, Twente Light en het Dinopark. Tim Lammers: “We zijn er als Enschedese ondernemers trots op dat wij de exploitatie mogen doen van de ijsbaan, een begrip in de binnenstad en iets waar we als Enschedese inwoners ook elk jaar van genieten. We hebben de ijsbaan enkele jaren moeten missen maar gaan vol energie en enthousiasme dit jaar aan de gang om nog meer mensen een leuk winters uitstapje te bieden. Dat willen we niet alleen doen met een leuke ijsbaan op de gezelligste plek van Enschede, de Oude Markt. Maar ook door een gevarieerd activiteiten aanbod te bieden dat we samen met andere Enschedese ondernemers willen gaan invullen. Zoals een Open Curling Toernooi, winters knutselen en het wel bekende discoschaatsen waar we vroeger zelf als jongens van 14 jaar veel naar toe gingen.” Alle activiteiten zijn te vinden op www.winterwonderland.nu. Voor meer informatie over de activiteiten of arrangementen van de ijsbaan: [email protected]

organisatie

De IJsbaan op de Oude Markt is onderdeel van Winter Wonderland. De coördinatie en organisatie van Winter Wonderland ligt bij Enschede Promotie in nauwe afstemming met de binnenstadpartners en wordt financieel mede mogelijk gemaakt door Enschede Promotie, Ondernemersfonds, Gemeente Enschede, Vereniging Horeca Stad Enschede, Winkelhart, Marktbond, Wijkbudgetten Stadsdeelcentrum en Stichting Wijkraad Binnenstadbewoners Enschede. “We zijn erg blij dat we met twee nieuwe creatieve ondernemers de ijsbaan weer op de kaart kunnen zetten. Juist in deze tijden van onzekerheid willen wij de bewoners en bezoekers plezier brengen in de donkere decembermaand. Daarnaast zorgt de ijsbaan voor het aantrekken van veel bezoekers die naast schaatsen ook gaan winkelen en de horeca bezoeken. Juist ook voor onze ondernemers willen wij zorgen dat het een maand vol ‘reuring’ wordt ” aldus Marieke ter Brugge, directeur Enschede Promotie.

de ijsbaan kan niet bestaan zonder sponsoren

De ijsbaan kan helaas niet bestaan zonder sponsoren. Jouw bijdrage is daarom heel erg nodig! Gedurende de periode van 30 dagen zijn er diverse mogelijkheden om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij (school)kinderen, (internationale) studenten, Enschedeërs en bezoekers uit de regio. Middels sponsorpakketten bieden wij de mogelijkheid te participeren in dit prachtige evenement. Interesse? Kijk dan op www.winterwonderland.nu voor meer informatie over het sponsoren van de ijsbaan.

Neem contact op:

Contact