Gepubliceerd: 7 juli 2022

introductieconcert

Op woensdag 31 augustus verzamelen de (nieuwe) studenten van onder andere Saxion en Universiteit Twente zich weer op de Oude Markt in Enschede voor het traditionele Introductieconcert. Het nieuwe studiejaar wordt op feestelijke wijze ingeluid met een geweldige line-up. Vanaf 19:00 uur barst het muzikale programma los met diverse live optredens van bijvoorbeeld Antoon, Froukje en Goldband.

Line-up samengesteld door metropool

De programmering van het gratis toegankelijke Introductieconcert ligt dit jaar volledig in handen van poppodium Metropool. Ze zijn erin geslaagd om een aantal absolute top acts naar Enschede te halen die deze zomer op alle relevante festivals in Nederland en België staan. Hoofdartiesten Antoon, Froukje en Goldband vieren op dit moment grote successen op zowel de podia als in de hitlijsten en hebben de afgelopen tijd meerdere awards en onderscheidingen ontvangen. De aanwezige bezoekers kunnen ook nog genieten van Primaat, een band met eveneens een uitstekende live reputatie. Tussen de optredens wordt de muziek verzorgd door dj collectief The Heartbreaks.

intro en kick-in

Het Introductieconcert is een gezamenlijk onderdeel van de introductieperiode van Saxion en Universiteit Twente. Aankomende studenten van de Universiteit Twente maken tijdens de Kick-In kennis met de campus, studeren, de stad en het studentenleven in Enschede. Onder de noemer INTRO van Saxion maken jongeren deze week kennis met het studentenleven, Enschede en alles wat de student nodig heeft. Als gezamenlijk onderdeel van de introductie wordt het Introductieconcert georganiseerd.

samenwerkingen partners

Het Introductieconcert wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Enschede, Vereniging Horeca Stad Enschede (VHSE), Universiteit Twente, Saxion, Metropool en Enschede Promotie.

Vragen over dit onderwerp? Neem contact op:

Contact