Gepubliceerd: 23 november 2023

Tweede editie kerstmiddag outdoor

Trap de kerstdagen feestelijk af met vrienden, familie of collega’s tijdens kerstmiddag op zondag 24 december in Enschede. Op diverse locaties in de binnenstad is het weer groot feest tijdens kerstmiddag. De horecapartners aan de Oude Markt slaan dit jaar opnieuw de handen ineen voor een groot outdoor spektakel op het plein met diverse DJ’s, food- en buitenbarren. Op de schaatsbaan op de Oude Markt wordt in samenwerking met Twente Nannies een programma met discoschaatsen en knutselen voor ouders met kinderen aangeboden. En in de Twentsche Foodhal kunnen de voetjes van de vloer met VroegZat. Daarnaast vieren diverse horecazaken hun traditionele kerstmiddag. Volop feest in Enschede!   

kerstmiddag outdoor op de oude markt in enschede

Dit jaar organiseren de samenwerkende horecapartners rondom de Oude Markt voor de tweede keer een kerstmiddag met een feestelijk outdoor programma. Van 12.00 tot 19.00 uur is er op de Oude Markt muziek, verzorgd door DJ Hance, DJ Kyle Benjamin en DJ Gerbie. Het publiek kan onder het genot van een drankje volop feesten op de lekkerste beats en kerst hits. Uiteraard zijn ook alle horecagelegenheden geopend en is Kerstmiddag Outdoor gratis toegankelijk.

divers aanbod in de binnenstad

De middag voor kerst is traditiegetrouw een hele gezellige dag in de binnenstad van Enschede met voor ieder wat wils. Op diverse locaties kan de kerst feestelijk worden afgetrapt. Een kleine greep uit het programma: bij Café Rocks kan er vanaf 12.00 uur kerstmiddag gevierd worden. Ome Kees gaat een giga-pan erwtensoep maken, dus alle snert-fans mogen dit niet missen. Ook in de Walstraat is er volop feest tijdens kerstmiddag bij onder andere Café Stonewall en Mood bar. In de grote tent op het terras bij Aspen Valley begint kerstmiddag al vanaf 10.00 uur. Nog niet alle activiteiten tijdens kerstmiddag zijn aangemeld, maar worden regelmatig bijgewerkt. Kijk voor het actuele programma op www.uitinenschede.nl/evenementen/kerstmiddag

Contact