Gepubliceerd: 18 mei 2021

Koningsdagroute groot succes

Het Koningsfestival en andere activiteiten die normaal gesproken op Koningsdag plaatsvinden, mochten dit jaar nog niet doorgaan. Als alternatief hebben we daarom onder andere deze speciale fietsroute ontwikkeld.

De Koningsdagroute ging door het buitengebied van Enschede langs allerlei leuke plekken die geopend waren op die dag. Zoals horecagelegenheden die allerlei ‘to go” producten aanboden, maar ook de Lonneker Molen met een speciale actie voor bakmeel, de pluktuin in Boekelo waar je tulpen kon plukken, of verse melk direct van de koe die te koop is bij de Melktap. De totale route van ruim 45 kilometer kon je op elke plek starten en eindigen. We hebben veel positieve reacties ontvangen, zowel van ondernemers die veel bezoekers hebben ontvangen, als van fietsers die het een mooie route vonden.

De route was o.a. zichtbaar op uitinenschede.nl, waar het door bijna 15.000 mensen bekeken is, in de nieuwsbrief met 7.500 abonnees en onze sociale media kanalen. Veel ondernemers die in de route opgenomen waren, hadden er ook aandacht aan besteed via hun eigen kanalen.

Vragen over dit onderwerp? Neem contact op:

Contact