Gepubliceerd: 15 oktober 2020

Steun onze stad

Om alle Enschedese cafés, restaurants, winkels, culturele instellingen en andere zaken te helpen hebben wij www.steunenschede.nl in het leven geroepen. Hierop bundelen we alle acties en initiatieven van ondernemers, zodat de consument op één plek kan vinden wat hij zoekt. Met daarbij natuurlijk onze kernboodschap: Steun de stad en koop lokaal!

Sta je er nog niet op? Stuur dan een mail naar [email protected].

Campagne met lokale ondernemers

Fotograaf Annabel Jeuring is voor ons op pad geweest om twintig lokale ondernemers te portretteren voor deze campagne. Hiermee leggen we nog beter de nadruk op het persoonlijke karakter van deze campagne. In samenwerking met designer Elroy Klee is er een aansprekende campagne uitgerold. De fantastische portretten zijn vanaf week 46 in het straatbeeld te zien. Vanaf deze week wordt de campagne online gestart.

Voor deze campagne zetten we onder andere de volgende middelen in: posters in bushokjes en langs de kant van de weg (mupi's), diverse uitingen in de parkeergarages, online campagne via Google, Tubantia en social media en huis-aan-huis advertenties. De campagne loopt in ieder geval tot en met begin december.

Interview met 1Twente

 

 

Steun Enschede, Koop Lokaal Bagels & Beans