Gepubliceerd: 13 december 2021

MEDIAKIT ENSCHEDE PROMOTIE 2022

Al jarenlang vermarkt Enschede Promotie het vrijetijdsaanbod van Enschede online middels onze Nederlandse, Duitse en Engelstalige websites www.uitinenschede.nl, www.stadtenschede.de, www.visit-enschede.com en onze merkwebsite www.cityofenschede.com. Door de actieve inzet op het gebied van SEO, SEA en content marketing weet onze doelgroep ons goed te vinden en bieden wij hen waar ze naar zoeken.

Daarnaast hebben we pakketten aan outdoor middelen tot onze beschikking die we inzetten voor evenementen en culturele en niet-commerciële doeleinden.

MOGELIJKHEDEN ADVERTEREN

Ondernemers in Enschede bieden wij verschillende mogelijkheden om met hun doelgroep in contact te komen. Voor 2022 hebben we alle mogelijkheden op een rijtje gezet voor, onder andere, advertentieverkoop, partnerships en sponsoring, maar ook wat wij je verder kunnen bieden. Je vindt de mediakit 2022 hier.

Online, offline en outdoor

Zowel online als offline en outdoor bieden we diverse mogelijkheden. Zo beheert Enschede Promotie de planning van de abri's, roterende billboards en doek aan het Stadskantoor in samenspraak met de Gemeente Enschede. Onze social media kanalen en websites bedienen zowel bewoners als bezoekers (dag- en weekendbezoekers uit Nederland en Duitsland) aan de stad. Voor studenten hebben we een studentenportal. Aan alle doelgroepen sturen we tevens gerichte nieuwsbrieven.

Voor offline promotie ontwikkelen we routes en folders in eigen beheer. Deze zijn gratis te verkrijgen hierin worden ook partners uit de stad meegenomen. Tevens bieden we je de mogelijkheden om te adverteren in in het Citymagazine en de maandelijkse Uitagenda. Deze middelen zijn in meerdere talen beschikbaar.

Partnerships & Sponsoring

Naast redactionele aandacht en adverteren hebben we nog een aantal interessante mogelijkheden om zichtbaar te zijn bij specifieke doelgroepen. Dit kan onder andere door deel te nemen aan de kortingskaart van Study in Enschede, acceptant te worden van de Cadeaukaart Enschede of sponsor te worden van de ijsbaan tijdens Winter Wonderland.

Mediabank

We bieden je volledige rechten vrije en prachtige foto’s aan via onze online mediabank. Deze zijn gratis te gebruiken voor niet-commerciële doeleinden en met naamsvermelding.

Standplaatsen

Wil je in de binnenstad van Enschede een promotiestandplaats of tijdelijke standplaats huren? Dat kan op een aantal aangewezen locaties. Een standplaats vraag je aan via het digitale aanmeldformulier.