Gepubliceerd: 4 oktober 2022

ENSCHEDE STAAT JE GOED: VAN COOLE CAPS TOT HIPPE SOKKEN

Met trots het merk Enschede dragen. Dat kan vanaf nu. Echte Enschede-lovers kunnen vanaf 13 oktober coole caps, classy thermosflessen en hippe sportsokken scoren. Op 13 oktober wordt namelijk de eerste Enschede merchandise lijn gelanceerd met uiteenlopende ‘Enschede’ artikelen. De trendy producten zijn exclusief te koop bij de Tourist Info Enschede aan de Langestraat 41 en in de webshop www.enschede-shop.nl. Aankomend weekend kunnen bezoekers van de Military Boekelo-Enschede als eerste al de gave sokken kopen bij de Enschede stand op de herfstfair.

‘Enschede’ collectie

Sportsokken, caps, magneten, thermosflessen, speelkaarten en slabbetjes; zomaar een greep uit het aanbod van de ‘Enschede’ collectie die vanaf 13 oktober verkrijgbaar is. Geschikt voor iedereen die Enschede een warm hart toedraagt. De collectie wordt continu uitgebreid met o.a. kleding. Met deze exclusieve merchandise lijn willen wij bewoners ambassadeur laten zijn van de stad Enschede. “Samen bouwen we aan de stad van onze dromen en dat begint met het merk Enschede gezamenlijk uitdragen. Deze exclusieve merchandise lijn draagt daaraan bij”, aldus Marieke ter Brugge directeur Enschede Promotie. De eerste 40 bestellingen die worden gekocht of afgehaald bij de Tourist Info Shop ontvangen een gratis Enschede goodiebag.

Enschede merchandise

warme sokken te koop tijdens Military

Sokken met het stadswapen zijn al te koop in de Enschede-stand op de herfstfair van de Military Boekelo-Enschede. Ook krijgt men een preview van de andere artikelen die vanaf 13 oktober verkrijgbaar zijn. Naast sokken, kan men hier ook de Enschede Cadeaukaart kopen. Ook is er een leuke winactie.

als eerste op de hoogte

Iedereen die zich inschrijft voor de nieuwsbrief krijgt een sneak peek. Ook worden zij in de toekomst op de hoogte gehouden van nieuwe producten en kortingsacties. Aanmelden kan via www.uitinenschede.nl/enschedeshop.

Contact