Onze middelen

Ben je een ondernemer of organisatie in de toeristische, recreatieve of culturele sector? Dan kunnen we je helpen om je locatie of activiteiten onder de aandacht te brengen. Enschede Promotie ontwikkelt en beheert een reeks uiteenlopende promotiemiddelen, van outdoor- en online media tot folders, brochures en advertentiemogelijkheden. Klik hieronder op de opties voor meer informatie. 

 

Outdoor media

Zichtbaarheid in het straatbeeld vergroot je naamsbekendheid en trekt bezoekers. We bieden je hiervoor diverse middelen, waaronder Mupi's, banieren rondom de Oude Markt, agendadoeken, posters in de parkeergarages en meer.

Bekijk alle outdoor media mogelijkheden

 

Online media

Het vrijetijdsaanbod van Enschede vermarkten we online met onze Nederlandse, Duitse en Engelse websites. Door de inzet van SEO, SEA en content management stijgen de bezoekersaantallen jaarlijks. Profiteer mee door jouw locatie of activiteit op onze website(s) te vermelden.

Bekijk alle online media mogelijkheden

 

Folders & Brochures

Jaarlijks brengen we een aantal folders en brochures uit. Ook verschijnt elke zes weken de Nederlandstalige en Duitstalige UITagenda. Om bezoekers een welkom gevoel te geven, is ook het Citymagazine ontwikkeld in drie talen: Nederlands, Engels en Duits. Wil je folders op jouw locatie, of adverteren in één van onze brochures?

Bekijk alle opties hier

 

adverteren

Via onze online en offline media vermarkten we al jaren het vrijentijdsaanbod in Enschede. Dagelijks worden onze kanalen, zoals de websites, uitagenda en het Enschede City Magazine, duizenden keren bekeken. Ook jij kan van dit succes gebruik maken om bewoners en bezoekers van Enschede te bereiken.

Bekijk de advertentiemogelijkheden hier

Enschede Cadeaukaart

Op 3 november 2021 is de Enschede Cadeaukaart geïntroduceerd: een waardebon die te besteden is bij onder andere winkels, horeca en culturele instellingen in de stad Enschede. Al ruim 100 ondernemers uit diverse branches hebben zich aangemeld als acceptant van de Enschede Cadeaukaart. Benieuwd welke voordelen de Cadeaukaart jou kan bieden?

Bekijk hoe je acceptant kunt worden

 

Study in Enschede Kortingskaart

Speciaal voor studenten in Enschede hebben we de 'Study in Enschede' kortingskaart ontwikkeld. Hiermee verleiden we studenten om lokale producten te kopen en gebruik te maken van het vrijetijdsaanbod in Enschede. Ruim 2.000 studenten maken al gebruik van de kortingskaart en 25 ondernemers hebben zich aangesloten. Heb je ook interesse?

Lees hier meer over de kortingskaart

Mediakit

Ondernemers in Enschede bieden wij verschillende mogelijkheden om met hun doelgroep in contact te komen. Voor 2024 hebben we alle mogelijkheden op een rijtje gezet in onze mediakit. Zowel online als offline en outdoor bieden we diverse mogelijkheden.

Bekijk hier de informatie over de Media- en Evenementenkit

 

Toeristische informatie

Om jouw gasten nog beter te kunnen voorzien van (toeristische) informatie over Enschede, zijn er gratis banners ontwikkeld die je op jouw website kunt plaatsen. Ook kun je de banners opnemen in je e-mail nieuwsbrief of digitale boekingsbevestiging.

Lees hier meer over het gebruik van de banners

CONTENTKALENDER

De belangrijkste onderwerpen, thema's en feestdagen/momenten voor 2024 vind je in onze contentkalender.

Bekijk hier de Contentkalender 2024