Gepubliceerd: 29 september 2022

10 miljoen bereik op Facebook

Enschede leeft weer! En wat hebben we daarnaar verlangd. Knotsgekke feestjes, vertrouwde lunch- en shopadresjes, nieuwe pareltjes, bijzondere voorstellingen. Iedereen, of je nou internationale student, toerist of inwoner bent, ontmoet elkaar weer op oude en nieuwe plekken.

magisch bereik

Dat is ook te zien in onze online cijfers. Op Facebook hebben we deze maand al het magische bereik van 10 miljoen behaald! Oftewel het totaal aantal bereikte personen met onze berichten op @enschede (NL) en @stadtenschede (DE). Het contentteam weet dagelijks onze volgers te inspireren. Waarbij ruim 80% organisch bereik is (de berichten die worden getoond zonder dat daar voor betaald is).

Leuk weetje: in heel 2021 behaalden we een bereik van 10.8 miljoen met onze Nederlandse en Duitse Facebookpagina's.

30.000 volgers

Loop over de markt en je hoort direct dat Enschede populair is onder Duitsers. Ook online weten onze Nachbarn informatie over Enschede goed te vinden. Zowel het aantal sessies als nieuwsbriefinschrijvingen blijft groeien. Een mooie mijlpaal is het bereiken van 30.000 volgers op onze Duitse Facebookpagina. Een mooie mijlpaal -en hoe toepasselijk- in Die Tolle Woche, die nog tot en met 9 oktober duurt. Om dit te vieren loopt er vanaf 5 oktober een mooie winactie voor Duitse Enschede fans.

Wij kijken uit naar een inspirerend najaar!

 

30.000 Follower Duitsland