Gepubliceerd: 15 maart 2022

Mobiele Tourist Info Enschede

Heb jij hem al zien rijden? Dit bijzondere voertuig is vanaf nu in de stad te zien als mobiele Tourist Info en promotiemiddel. Hiermee brengen we toeristische informatie naar de plek toe waar de meeste bezoekers zich bevinden. Het elektrische karretje is een unieke en ludieke manier om bezoekers van informatie over Enschede te voorzien. We willen op deze manier op een ludieke manier aandacht vragen voor de stad.

Aanwezig bij open dagen universiteit twente

Afgelopen weekend is het elektrische karretje voor het eerst ingezet tijdens de open dagen van de Universiteit Twente. Hierbij werden 2000 toekomstige studenten geïnformeerd over alles wat Enschede te bieden heeft op gebied van wonen, werken en vrije tijd middels het platform ‘Study in Enschede’. Dit heeft als doel studenten meer te binden aan de stad, zodat ze ook na hun studie blijven in de stad.

Promotie op locatie en tijdens evenementen

Het elektrische karretje wordt komende periode ingezet voor diverse promotionele doeleinden. Zo zal hij al in maart en april regelmatig in het stadscentrum te vinden zijn. Hierdoor is er de mogelijkheid om op diverse plekken en tijdens diverse evenementen in Enschede aandacht te vragen voor de stad. Op de zijkant is groot ‘Hier begint het’ te lezen. Dit is in lijn met de nieuwe citymarketingvisie, want in Enschede; daar begint het. Opvallend en creatief en hij rijdt ook nog eens emissievrij. Dit past goed bij de groene leefstad die Enschede graag wil zijn.

Weekenden en duitse feestdagen

Op Duitse feestdagen en tijdens drukke weekenden is het doel om het autootje in te zetten op de plek waar eerder de Tourist Info bakfiets te vinden was. Deze zomer hoopt Enschede Promotie het team van de Tourist Info vrijwilligers op volle sterkte te hebben en daarmee ook in de weekenden van april tot oktober weer een mobiele Tourist Info te kunnen verzorgen op het Van Heekplein.

Vragen over dit onderwerp? Neem contact op:

Contact