Gepubliceerd: 21 november 2023

MONEYBIRD HOOFDSPONSOR schaatsbaan Oude Markt

Winter Wonderland, met als hoofdonderdeel de schaatsbaan op de Oude Markt, is een jaarlijks en erg geliefd evenement voor bezoekers en inwoners van Enschede. Dat de binnenstad van Enschede heel december is ondergedompeld in magische kerstsferen en de schaatsbaan dit jaar een week langer geopend is, wordt mede mogelijk gemaakt door de vele sponsoren die het evenement ondersteunen. Dit jaar met als nieuwe hoofdsponsor: Moneybird, een innovatief bedrijf uit Enschede.

MONEybird

Bij Moneybird werkt een jong en enthousiast team samen met één doel: ondernemers laten ondernemen. Dat doet Moneybird door boekhouden innovatief te maken, waardoor het slim, efficiënt en eenvoudig wordt. Het Enschedese bedrijf wil dat ondernemers zich moeten kunnen focussen op hun passie, en met Moneybird wordt dat mogelijk gemaakt.

Edwin Vlieg is CEO en medeoprichter van Moneybird en legt uit waarom Moneybird voor het hoofdsponsorschap heeft gekozen: “We willen graag iets moois doen voor de stad Enschede. We bouwen als sinds 2008 vanuit deze stad aan Moneybird en we weten heel ondernemend Nederland slimmer te laten werken. Voor ons 15-jarige bestaan willen we de stad en de inwoners daarom een mooi cadeau geven tijdens de feestmaanden. De schaatsbaan past daar perfect bij.”

Ook de schaatsbaan sponsoren?

Ook dit jaar kan de organisatie van Winter Wonderland weer rekenen op mooie sponsorbijdragen. Van bedrijven die de schaatsbaan al langer sponsoren, maar ook van nieuwe sponsoren. Het is nog steeds mogelijk om de schaatsbaan te sponsoren.

Breng je bedrijf onder de aandacht bij ruim 300.000 bezoekers aan de binnenstad in de maand december. Daarnaast is de schaatsbaan met het schaatscafé een prachtige plek voor een kerstborrel, eindejaarafsluiting, nieuwjaarsborrel of een ander feestje. Neem contact met ons op om de sponsormogelijkheden en/of wensen daarin met ons door te nemen. Meer informatie vind je op https://www.uitinenschede.nl/winter-wonderland-sponsoren

organisatie schaatsbaan enschede

De schaatsbaan op de Oude Markt wordt dit jaar opnieuw georganiseerd in samenwerking met Tim Lammers van Kibeco, bekend van verschillende kinderevenementen zoals Twente Light en de Dinofabriek. De coördinatie en organisatie van Winter Wonderland ligt bij Enschede Promotie in nauwe afstemming met de binnenstadpartners en wordt financieel mede mogelijk gemaakt door Enschede Promotie, Gemeente Enschede, Vereniging Horeca Stad Enschede, Winkelhart, Marktbond, Wijkbudgetten Stadsdeelcentrum en Stichting Wijkraad Binnenstadbewoners Enschede en de sponsoren.

Contact