Gepubliceerd: 22 maart 2022

NETWERKBIJEENKOMST 7 APRIL 2022

Tijdens de bijeenkomst willen wij graag informeren, inspireren en verbinden. Wij kijken samen met jullie kort terug naar de afgelopen periode en presenteren onze nieuwe plannen voor 2022. Er staan weer veel mooie campagnes en evenementen op de planning!

pROGRAMMA

Inloop: 15.00 uur
Start: 15.15 uur
Borrel: 17.00 uur

Uiteraard is er tijdens de bijeenkomst volop de gelegenheid te netwerken.

Locatie

De Kleine Willem
Langestraat 45
7511 HB Enschede

Sprekers

Marieke ter Brugge
Marieke is directeur van Enschede Promotie en gaat vertellen over campagnes en ontwikkelingen vanuit de citymarketing van Enschede.

Jeroen Diepemaat
Jeroen is namens de VVD wethouder in Enschede. Zijn portefeuille bestaat onder andere uit citymarketing, cultuur, evenementenbeleid en wonen.

Ewout Versloot
Ewout is strateeg bij het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen. Hij zal ons bijpraten over trends en ontwikkelingen op gebied van toerisme in Nederland.

Anouk Ellen Susan
Anouk Ellen Susan is meer dan 20 jaar werkzaam in het marketingvak op internationaal niveau. Zo was ze onder andere directrice van het NBTC in Duitsland. Ze praat ons bij over relevante informatie over de Duitse (bezoekers)markt.

Anne-Wil Lucas
Anne-Wil is gebiedsdirecteur van Kennispark Twente. De innovatieve kraamkamer van de hightech regio Twente. Ze praat ons bij over ontwikkelingen en de recente investering van 10 miljoen euro in Kennispark Twente.

Harald Droste
Harald is als ondernemer onder andere bekend van Droste’s Herberg en Droste’s Boerderijlodges in Tubbergen. In Enschede geeft hij invulling aan De Melkhal middels een herberg met twintig kamers en streekgerechten op het menu.

Vragen over dit onderwerp? Neem contact op:

Contact