Gepubliceerd: 1 november 2023

Online adventskalender met te gekke prijzen

Tip voor de decembermaand! Van 1 t/m 24 december kan iedereen meedoen aan de enige echte Enschede Adventskalender. Iedere dag kan er een digitaal vakje worden opengemaakt op uitinenschede.nl en stadtenschede.de en wordt er een fantastische prijs verloot onder de Nederlandse én Duitse deelnemers. Op 5 december zit er een extra cadeautje verstopt voor alle deelnemers en op 24 december sluit de kalender feestelijk af met een extra groot cadeau.

iedere dag kans op een te gekke prijs

Het loont om iedere dag opnieuw mee te doen aan de adventskalender, want er zitten 24 prachtige cadeaus achter de vakjes. Denk bijvoorbeeld aan cadeaubonnen, sieraden, wellness behandelingen en woonaccessoires beschikbaar gesteld door lokale ondernemers. Ook grote namen als FC Twente, Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, Rijksmuseum Twenthe en Universiteit Twente dragen bij met te gekke prijzen. Er is voor ieder wat wils en iedereen kan zich elke dag opnieuw inschrijven om mee te loten. Wie zich voor 1 december inschrijft voor de dagelijkse reminder maakt nu al kans op de nieuwste wellness trend van dit moment: een Japanese Head Spa behandeling.

Op de oproep aan lokale ondernemers en organisaties voor cadeaus werd veelvuldig enthousiast gereageerd. Lokale ondernemers en grote organisaties hebben prachtige dagprijzen beschikbaar gesteld. Enschede bruist en dat zie je terug in de Enschede Adventskalender. Met de adventskalender willen wij bewoners en bezoekers van Enschede kennis laten maken met het grote aanbod in de stad op het gebied van cultuur, horeca en shoppen. Enschede is dé winkelstad van Oost-Nederland waar Nederlandse en Duitse shopliefhebbers zeker zullen slagen voor hun sinterklaas- en kerstinkopen.

gratis deelname

Meedoen aan de Enschede Adventskalender is gratis. Winnaars krijgen de eerstvolgende werkdag bericht en kunnen daarna zelf het cadeau ophalen bij de desbetreffende ondernemer. Iedereen kan zich vanaf nu inschrijven voor de dagelijkse reminder en vanaf 1 december daadwerkelijk meedoen. De adventskalender is online te vinden op uitinenschede.nl/adventskalender en stadtenschede.de/adventskalender.

Contact
Contact