Gepubliceerd: 20 december 2022

MIJLPAAL

Enschede leeft! De aantrekkingskracht van de stad op bewoners, Twentenaren, Duitsers, (internationale) studenten en bezoekers van buiten de regio is groot. Dit is te zien in onze online cijfers.

ONZe websites 2.000.000 keer bezocht

Medio december zijn onze consumentenwebsites samen al 2.000.000 keer bezocht (sessies). Een bijzondere mijlpaal! Door de consequente inzet van contentmarketing, SEO (en een beetje SEA), marketingcampagnes, het organiseren van beleving en events in de stad hebben we deze mijlpaal weten te behalen. Dit is niet mogelijk zonder de uitgebreide culturele- en evenementenagenda van de stad en het rijke winkel-, horeca- en vrijetijdsaanbod.

Vorig record

In november 2019 passeerden we de grens van 1 miljoen sessies op www.uitinenschede.nl. In 2020 en 2021 zakten de bezoekersaantallen en bleven onder de grens van 1 miljoen. Ter vergelijking. Met alleen www.uitinenschede.nl hebben we medio december 1,3 miljoen sessies. De overige 0,7 miljoen sessies zijn afkomstig van www.stadtenschede.de en www.studyinenschede.com (NL/ENG).