Gepubliceerd: 10 januari 2023

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Jorik Fransen, ik ben 41 jaar en woon samen met mijn vriendin en onze oude mopshond. Ik kom uit Enschede en woon ook in Enschede. Ik ga bij Enschede Promotie aan de slag als Eventmanager voor 3 dagen per week.

Achtergrond

Mijn achtergrond is horeca en events, dat doe ik al vanaf mijn 15e. Ik heb gewerkt voor grote cateraars zoals Maison van den Boer en Martinair Partyservice en 4 jaar in de studio's in Hilversum bij de Dinnershow. Ook heb ik 10 jaar gewerkt voor de Amsterdam Gaypride en daar de gehele productie gedaan voor het Mainstage Rembrandtplein in het afsluitende weekend van de Gaypride. De afgelopen 15 jaar heb ik bij het Wilminktheater gewerkt; eerst als Hoofd Horeca en de laatste 5 jaar als Sales voor commerciële evenementen.

Ik ben een echte 'doener' en kijk er ontzettend naar uit om bij Enschede Promotie mee te mogen denken over de evenementen in de stad en natuurlijk mee te werken tijdens die evenementen.

 

Neem contact op:

Contact