Gepubliceerd: 25 juli 2023

Jeff van den Biggelaar nieuwe directeur

Per 15 september wordt Jeff van den Biggelaar (52) de nieuwe directeur-bestuurder van onze organisatie. Hij volgt hiermee Marieke ter Brugge op. Van den Biggelaar is nog tot medio september werkzaam als directeur bij Oldenzaal Promotie.

Onze RvT-leden kijken uit naar zijn komst. “Wij kijken terug op een intensieve wervingsperiode die heeft geleid tot een mooi resultaat. Wij hebben er vertrouwen in dat Jeff verder bouwt aan deze mooie citymarketingorganisatie en het merk Enschede.” aldus Marko Hartmann, voorzitter Raad van Toezicht bij Enschede Promotie.

hart voor de stad

Jeff van den Biggelaar: “Eén van de mooiste functies in Enschede en die ga ik invullen. Hoe gaaf! Ik vind het prachtig om te zien hoe Enschede zich heeft ontwikkeld tot de stad die ze nu is. Hier kunnen bezoekers en bewoners hun hart ophalen aan alles wat er geboden wordt.”

Marieke ter Brugge: “Ik denk dat we met Jeff een goede opvolger hebben gevonden. Na ruim 8 jaar inzet voor Enschede Promotie is het voor mij tijd om de focus te verleggen. Ik heb met veel plezier en passie samen met het team en partners gewerkt aan de citymarketing van Enschede en ik zal ze zeker blijven volgen.”

professionele citymarketing organisatie

“Enschede heeft nog vele plannen en mooie ambities, waar we vanuit Enschede Promotie een sterke bijdrage aan blijven leveren. Enschede Promotie is in de afgelopen jaren gegroeid naar één van de sterkste citymarketing organisaties in Nederland, iets waar de stad trots op mag zijn. Grote schoenen om te vullen, maar ik heb er ontzettend veel zin in om met dit team en partners aan de slag te gaan.” zegt van den Biggelaar.

bestuurder uit de regio

Van den Biggelaar is geen onbekende in de regio en het speelveld. Afgelopen vier jaar was hij directeur-bestuurder van Oldenzaal Promotie en daarvoor heeft hij bij diverse bedrijven kennis opgedaan op het gebied van marketing, evenementen en conceptontwikkeling. Hij is geboren in Hardenberg en kwam in 1997 naar Enschede. Tegenwoordig woont hij met zijn gezin in Lonneker.

 

Vragen over dit onderwerp? Neem contact op:

Contact