Gepubliceerd: 15 maart 2022

Nieuwe officemanager

Ria Cousijnsen-Waccary gaat met pensioen! Ze maakt ruimte voor Karine Koopmans die haar taken als officemanager citymarketing bij ons overneemt. Wij kijken terug op 12,5 jaar fijne samenwerking en wensen Ria veel geluk voor de toekomst. Zij gaat genieten van haar welverdiende pensioen.

rIA GAAT, KARINE KOMT

Ria: "Het is cliché, maar ik heb sinds 2006 met erg veel plezier bij Enschede Promotie gewerkt: een organisatie die voortdurend in beweging is. Ik bewoog graag mee en ben blij dat ik een steentje heb kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van onze organisatie, de citymarketing en het imago van Enschede. De dynamische werkomgeving, mijn collega’s, de prachtige werkplek midden in het hart van de stad en alle contacten, ik ga het allemaal missen. Als echte katoenvreter, echte Enschedeër, wil ik natuurlijk op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de stad en kom graag naar alle mooie events die georganiseerd worden. En vrije tijd? Die wordt schaars. Ik heb nu al zoveel mooie dingen op de planning staan! Helaas kan ik niet van iedereen persoonlijk afscheid nemen, daarom wil ik jullie in deze nieuwsbrief bedanken voor de goede contacten. Ik heb inmiddels heel fijn afscheid genomen van mijn collega’s en wens Karine veel plezier en succes, ik weet zeker dat zij hier op haar plek is."

Ria en Karine - Officemanager Enschede Promotie

mAAK KENNIS MET kARINE

Met veel enthousiasme ben ik 1 maart jl. begonnen bij Enschede Promotie om de functie van Ria over te nemen. Ik heb in het verleden o.a. gewerkt bij Grolsch, de Gemeente Enschede en Twente Milieu dus mijn roots zijn goed verankerd in Enschede. Ik ben ook erg blij dat ik in deze functie mee kan werken aan de promotie en het op de kaart zetten van onze mooie stad!