Nieuwsoverzicht

Toerisme Top

Maandag 25 september waren we aanwezig bij de Toerisme Top in Assen. Dit jaarlijkse event brengt de toeristische sector samen en dit jaar stond in het teken van ruimte.

Lees meer

Enschede Adventskalender

Dit jaar lanceren wij de enige echte Enschede Adventskalender. Van 1 t/m 24 december kunnen deelnemers iedere dag kans maken op de leukste prijzen. Wij zorgen voor online exposure, zorg jij voor een mooie dagprijs? We komen graag in contact!

Lees meer

Recordomzet Enschede Cadeaukaart

Bijna twee jaar na de introductie staat de teller van de Enschede Cadeaukaart op een recordomzet.

Lees meer

Online bereik blijft groeien

Het online bereik van onze kanalen blijft groeien. De eerste helft van 2023 overtreft de eerdere online resultaten. Nieuwsgierig naar onze cijfers?

Lees meer

Enschede presenteert nieuwe vlag

Dinsdag 22 augustus heeft Enschede Promotie samen met FC Twente een nieuwe Enschede vlag gepresenteerd. Te koop in onze webshop of in onze Brandstore (Langestraat 41).

Lees meer

Nieuwe directeur Enschede Promotie

Per 15 september wordt Jeff van den Biggelaar de nieuwe directeur-bestuurder van onze organisatie. Hij volgt hiermee Marieke ter Brugge op.

Lees meer

Enschede. De Podcast

Vanaf nu kun je luisteren naar Enschede. De podcast. In deze vijfdelige podcastserie wordt je meegenomen terug in de tijd en hoor je unieke verhalen van vroeger en nu.

Lees meer

Introductieconcert (nieuwe) studenten Enschede

Voor de (nieuwe) studenten van o.a. Saxion en Universiteit Twente staat er op woensdag 30 augustus het nieuwe studiejaar feestelijk ingeluid met een groot, gratis toegankelijk, Introductieconcert op de Oude Markt.

Lees meer

Enschede viert de zomer

Van 1 juli t/m 3 september staat de binnenstad van Enschede in het teken van de zomer. Van straattheater en mooie evenementen tot zomers versierde straten.

Lees meer
1 2 3 19