Nieuws Archief

2021

Wees loyaal, koop lokaal

Met meer dan 14.000 verkochte kaarten met een totale waarde van ruim € 420.000, kent de Enschede Cadeaukaart met recht een vliegende start. Het initiatief van Enschede Promotie, Winkelhart Enschede en de Vereniging Horeca Stad Enschede is een geweldig succes.

Lees meer

Mediakit 2022

Bekijk de mogelijkheden om met je doelgroep in contact te komen. In de mediakit 2022 hebben we deze op een rijtje gezet voor, onder andere, advertentieverkoop, partnerships en meer.

Lees meer

Eerste resultaten Duitslandcampagne

De campagne 'Sei unser Gast' is in oktober 2021 van start gegaan. Bekijk hier de voorlopige resultaten van onze online en offline acties.

Lees meer

Enschedese horeca bij je thuis

Op 28 november zijn nieuwe corona-maatregelen van kracht gegaan. Op www.uitinenschede.nl vind je een aantal blogs om ondernemers in Enschede een extra platform te bieden met hun aanbod.

Lees meer

Vliegende start Enschede Cadeaukaart

Op 3 november startte de verkoop van de Enschede Cadeaukaart, en het is met recht een vliegende start geweest. Al ruim 6.800 kaarten zijn verkocht aan ondernemers en consumenten.

Lees meer

Enschede nodigt uit: maak jouw eigen stadswapen

Na de merklancering en de campagne om het verhaal van Enschede uit te dragen is het tijd voor de volgende stap; laten zien hoe trots we zijn op ons stadswapen. Heb jij leuke ideeën met het stadswapen? Stuur jouw creatieve versie in.

Lees meer

Wel kerstgevoel, maar geen ijsbaan

De binnenstad van Enschede wordt in de decembermaand elk jaar omgetoverd tot Winter Wonderland. Gezien de huidige situatie met COVID-19 is in goed overleg besloten dit jaar de ijsbaan en het schaatscafé te annuleren.

Lees meer

Start verkoop Enschede Cadeaukaart

Enschede introduceert op 3 november 2021 de Enschede Cadeaukaart, een waardebon die te besteden is bij onder andere winkels, horeca en culturele instellingen in de stad Enschede.

Lees meer

Help jij de ijsbaan mogelijk te maken?

Tijdens de aankomende editie van Winter Wonderland van 10 december t/m 9 januari zal de ijsbaan op de Oude Markt weer schitteren.

Lees meer

Die Tolle Woche in het teken van fietsen

Tijdens Die Tolle Woche is Enschede het middelpunt in de samenwerking tussen Nederland en Noordrijn-Westfalen met, onder meer, de start van de Sparkassen Münsterland Giro op 3 oktober.

Lees meer
1 2 3 5