Nieuws Archief

2022

ENSCHEDE LIGHTS UP ZEER SUCCESVOL

Afgelopen weekend (15 t/ 18 december) vond de eerste editie plaats van Enschede Lights Up in het centrum van Enschede. 20.000 bezoekers liepen de spectaculaire lichtroute.

Lees meer

NIEUW RECORD

Enschede leeft! En dat is ook te zien aan onze online cijfers!

Lees meer

BRANDSTORE ENSCHEDE GEOPEND

Vanaf 15 december zijn er unieke Enschede-artikelen verkrijgbaar in de nieuwe Brandstore Enschede in ons pand aan de Langestraat 41.

Lees meer

LANDELIJKE CAMPAGNE ENSCHEDE

Deze week starten we een landelijke campagne met als doel de bekendheid van Enschede als creatieve stad te vergroten en meer bezoekers te trekken.

Lees meer

JE KAN DE KORTING KRIJGEN

In samenwerking met ondernemers uit de stad, zetten wij een landelijke campagne in rond winkelen in Enschede met een knipoog naar Black Friday.

Lees meer

VOLOP FEEST TIJDENS KERSTMIDDAG ENSCHEDE

Begin de feestdagen gezellig met vrienden, familie of collega's tijdens kerstmiddag op zaterdag 24 december in Enschede!

Lees meer

GRATIS WANDELINGEN GROOT SUCCES

Tourist Info Enschede heeft een ruim aanbod aan wandel- en fietsroutes. Om hier meer bekendheid aan te geven zijn er op drie zaterdagen gratis wandelingen georganiseerd.

Lees meer

ENSCHEDE LIGHTS UP

Van donderdag 15 december t/m zondag 18 december vindt er een spectaculaire lichtroute plaats door de binnenstad van Enschede. Een gratis lichtbelevenis op zes verschillende locaties.

Lees meer

WORKSHOPS VOOR LOKALE ONDERNEMERS

Wij bieden gratis workshops aan voor onze stakeholders en ondernemers in de stad over social media en online marketing. Welke tips & tricks zijn er en waarom is dit zo belangrijk?

Lees meer

IJSBAAN OP DE OUDE MARKT

Tijdens de aankomende editie van Winter Wonderland van 9 december 2022 t/m 8 januari 2023 zal de ijsbaan op de Oude Markt weer schitteren.

Lees meer
1 2 3 5