Gepubliceerd: 18 april 2023

Onderzoek naar city magazine

Oproep aan alle hoteliers, B&B-, camping- en appartement eigenaren!

Het nieuwe Enschede City Magazine ligt sinds begin april weer op de hotelkamers, bij informatiebalies en op de leestafel. Op dit moment is afstudeerder Mileen Addink voor haar opleiding Communicatie bezig met een onderzoek naar het gebruik van het City Magazine Enschede en de informatiebehoefte van meerdaagse bezoekers. De resultaten worden gebruikt om de strategie voor 2024 te bepalen.

Het is van belang om een goed beeld te krijgen van het gebruik van het City Magazine onder de doelgroep. Daarom is er een korte enquête uitgezet. We zouden het op prijs stellen als jullie deze willen verspreiden onder jullie bezoekers en/of via social media kanalen. Onder de respondenten verloten we een Enschede Cadeaukaart t.w.v. € 25,-. De enquête is hier te vinden.

Bij het plaatsen van de enquête op jullie kanalen mag de volgende tekst gebruikt worden:

Hallo bezoeker van Enschede! Heb jij 5 minuten de tijd om deze enquête in te vullen voor een afstudeeronderzoek over het City Magazine Enschede? Je zou Enschede Promotie en ons er enorm mee helpen om de informatiemiddelen voor toeristische bezoekers, zoals jullie, te verbeteren! De resultaten worden anoniem verwerkt en je maakt door het invullen van de enquête kans op een Enschede Cadeaukaart t.w.v. €25,-.
Klik hier om de enquête in te vullen.