Gepubliceerd: 13 oktober 2020

(Online) lancering van de Study in Enschede kortingskaart

Na de lancering van de Study in Enschede kortingskaart tijdens de Kick-In stadstour van de Universiteit Twente, is er een online campagne ingezet om de zichtbaarheid van de kortingskaart te vergroten.

Uit het onderzoek en diverse bijeenkomsten met studenten bleek dat zij op zoek zijn naar kortingen speciaal voor studenten, waar iedereen aan zou mogen deelnemen. Dit sluit mooi aan bij het doel om studenten meer te betrekken bij de stad en ondernemers in Enschede. Er bestaan diverse landelijke initiatieven voor studentenkorting, maar hierbij zijn de mogelijkheden voor lokale ondernemers minimaal.

Er zijn ruim 1.600 kliks naar de landingspagina voor de kortingskaart gegenereerd vanuit de advertentie. Inmiddels staat de teller op ruim 1.500 kortingskaarten en 14 aangesloten ondernemers. Ben jij ondernemer en wil je ook graag deelnemen? Dat kan. Neem contact op met Ellis. Zo worden er kortingen aangeboden voor eten & drinken, winkelen, culturele instellingen, de kapper, een co-working space en een arcade hal. Uiteraard is het ons doel om het aantal deelnemende ondernemers en aantal uitgegeven kortingskaarten uit te breiden in de toekomst.