Outdoor media inzetten

Ben je een ondernemer of organisatie in de toeristische, recreatieve of culturele sector? Dan kunnen we je helpen om je locatie of activiteiten onder de aandacht te brengen. Enschede Promotie ontwikkelt en beheert een reeks uiteenlopende promotiemiddelen. Bekijk op deze pagina de outdoor media.

Beperkt beschikbaar

Zichtbaarheid in het straatbeeld vergroot je naamsbekendheid en trekt bezoekers. We bieden je hiervoor diverse middelen. Je moet er wel op tijd bij zijn, want er is veel belangstelling voor onze outdoor media en helaas beperkt ruimte. Plaatsing kunnen we daarom niet garanderen.

Voor wie?

Voor al deze middelen geldt dat puur commerciële uitingen niet zijn toegestaan. Alleen evenementen, (culturele) instellingen en/of publieksactiviteiten komen in aanmerking. Enschede Promotie is verantwoordelijk voor de planning en kijkt bij conflicterende aanvragen altijd welke activiteit van groter belang is voor de stad en/of het in verhouding staat met de kosten van het betreffende middel. Het is niet mogelijk om voor een plek op één van onze middelen te betalen. Geïnteresseerd in adverteren? Kijk dan hier.

 

OUTDOOR MOGELIJKHEDEN

Doek stadskantoor

Op de kruising Stationsplein/Hengelosestraat hangt aan het Stadskantoor een prominent zichtbaar doek, dat in te zetten is voor grote evenementen of activiteiten.

Aantal: 1
Kosten: op aanvraag
Mediawaarde: Ca. € 3.000
Specificaties: 1300 cm hoog x 800 cm breed, certified PDF zonder snijtekens
Bijzonderheden: het doek hangt voor een periode van minimaal 4 weken.

 

Mupi’s (verlichte reclameborden)

Verspreid door de stad staan mupi’s die gebruikt mogen worden voor niet-commerciële evenementen en campagnes. De mupi’s kun je in één of twee series inzetten.

Aantal: 68
Kosten: € 700,- (exclusief drukwerk)
Mediawaarde: € 12.000
Specificaties: 2A0 (118,5 x 175 cm), zichtformaat 113 cm breed x 168 cm hoog, 300 dpi

 

Agendadoeken

Aan de belangrijkste (invals-)wegen in Enschede staan grote frames met daarop de evenementenagenda. De helft van de frames wordt dubbelzijdig ingezet. Zo bereik je met je vermelding nog meer passanten. Ook buiten de stad staan enkele frames met de agenda voor Enschede.

Aantal: 9 (18 vlakken)
Kosten: gratis
Mediawaarde: € 11.000
Specificaties: vermelding naam en datum

 

Zichtbaar in parkeergarages

De binnenstad van Enschede trekt wekelijks vele duizenden bezoekers. Veel van hen komen in één van de parkeergarages in het centrum. Daarom beschikken wij ook daar over enkele prominente middelen om activiteiten onder de aandacht te brengen. Voor al deze onderdelen geldt dat plaatsing geheel gratis is.

 

Posters parkeergarage

In de Van Heekparkeergarage, Irenegarage en Stationspleingarage hangen bij betaalautomaten, in de trappenhuizen en bij de in- en uitgangen diverse frames voor A0-posters. Deze wisselen we wekelijks.

Aantal: 20
Kosten: gratis (exclusief drukwerk)
Mediawaarde: € 5.000
Specificaties: A0

 

Frame trappenhuis H.J. van Heekgarage

In het trappenhuis van de Van Heekparkeergarage hangt een groot frame voor een doek. Het doek hangt altijd minimaal twee weken.

Mediawaarde: € 400
Kosten: gratis (exclusief productiekosten)
Specificaties: 240 x 270 cm b x h, HC PDF zonder snijtekens,
300 dpi

 

MEER WETEN OVER ADVERTEREN?
NEEM CONTACT OP MET

Contact