Over Enschede Promotie

Kernactiviteiten

Enschede Promotie levert een belangrijke bijdrage aan de economische groei van de stad. Onze focus ligt op het aantrekken van meer bezoekers die langer verblijven en meer besteden. Daarnaast bouwen we aan het merk Enschede als technische, innovatieve en creatieve stad. In onze promotie om bezoekers aan te trekken zetten we Enschede neer als ondernemende, creatieve en bruisende stad.
Dat doen we met een drietal kernactiviteiten:

  • Citymarketing
  • Toerisme
  • Evenementen

Meer over onze kernactiviteiten lees je hier

Enschede Promotie levert een belangrijke bijdrage aan de economische groei van de stad

Ontmoet het team van Enschede Promotie

Met onze kennis van toerisme, citymarketing en evenementen zet ons team van enthousiaste professionals zich dagelijks in voor de groei van Enschede. Dit doen we natuurlijk samen met de partners in de stad. Benieuwd naar wie we zijn? Bekijk hier het team van Enschede Promotie. Of maak kennis met de Raad van Toezicht.

Werken bij Enschede Promotie?

Heb je kennis van citymarketing of wil je dat graag leren tijdens een stage? Bekijk dan hier onze vacatures en wie weet behoor jij binnenkort bij het team van Enschede Promotie.

Tourist info Enschede Promotie

Bezoekers en bewoners worden gastvrij ontvangen bij één van onze vier Tourist Info Punten bij ondernemers in de binnenstad. Zij kunnen hier terecht voor een gratis plattegrond, stadswandeling of bijvoorbeeld de Uitagenda. Jaarlijks informeren we bij onze Tourist Info Balie aan de Langestraat zo'n 3.000 (inter)nationale bezoekers over het vrijetijdsaanbod.

Lees hier meer over onze Tourist Info Punten

Jaaroverzicht 2023

Wij kijken terug op een fantastisch 2023 met veel mooie activiteiten, evenementen en campagnes.

Bekijk hier ons jaaroverzicht 2023