Kernactiviteiten Enschede Promotie

Enschede Promotie levert een belangrijke bijdrage aan de economische groei van de stad. Onze focus ligt op het aantrekken van meer bezoekers die langer verblijven en meer besteden. Daarnaast bouwen we aan het merk Enschede als technische, innovatieve en creatieve stad.

In onze promotie om bezoekers aan te trekken zetten we Enschede neer als ondernemende, creatieve en bruisende stad.
Dat doen we met een drietal kernactiviteiten:

  • Citymarketing
  • Toerisme
  • Evenementen

Onze rollen

We ontwikkelen, bewaken en dragen samen met partners uit de stad de citymarketingvisie uit.

We zorgen voor een gastvrije stad: mede dankzij onze toeristische informatie, de Tourist Info punten en bijvoorbeeld ons Citymagazine voelen bezoekers zich welkom. Ze kunnen zeven dagen in de week bij ons terecht voor informatie en advies om van hun bezoek een belevenis te maken.

We organiseren, faciliteren en ondersteunen evenementen: denk aan het Koningsfestival, het Introductieconcert en Winter Wonderland. Talloze andere festivals en activiteiten helpen we met advies en promotie. En we initiëren nieuwe evenementen die meer bezoekers naar de binnenstad van Enschede trekken, zoals Enschede, muziek in de straten.

We rollen marketingcampagnes uit in Nederland en Duitsland en laten nieuwe doelgroepen kennismaken met de unieke eigenschappen van Enschede.

We adviseren en bieden promotiemiddelen waarmee culturele instellingen, evenementenorganisatoren en ondernemers hun activiteiten onder de aandacht kunnen brengen bij een groot publiek.

Vraag de experts

Ons team bestaat uit professionals met vakkennis op het gebied van toerisme, citymarketing en evenementen. Daarnaast hebben we een groot netwerk in de stad en de regio. Dat zetten we in om partijen te verbinden en samenwerking te bevorderen, waarbij we ook nauw samenwerken met gemeente Enschede

We houden van een uitdaging en zien overal kansen in. Daarom horen we graag jouw ideeën voor de stad. Je kunt onze experts altijd om hulp vragen.

MEER WETEN OVER DE KERNACTIVITEITEN? NEEM CONTACT OP MET

Contact