Wegwijs voor toeristen

Wij maken bezoekers en bewoners graag gastvrij wegwijs in onze stad. Daarvoor hebben we vier Tourist Info Punten ingericht bij ondernemers in de binnenstad. Hier kun je terecht voor een gratis plattegrond, stadswandeling of bijvoorbeeld de Uitagenda. Bij onze Tourist Info Balie aan de Langestraat informeren we jaarlijks zo’n 7.000 nationale en internationale bezoekers over het vrijetijdsaanbod in Enschede.

mobiele tourist info

Heb jij hem al zien rijden? Onze bijzondere auto is in de stad te zien als mobiele Tourist Info en promotiemiddel. Hiermee brengen we toeristische informatie naar de plek toe waar de meeste bezoekers zich bevinden. Het elektrische karretje is een unieke en ludieke manier om bezoekers van informatie over Enschede te voorzien. We willen op deze manier op een ludieke manier aandacht vragen voor de stad.

Bestel foldermateriaal

Om bezoekers zo goed mogelijk van informatie te voorzien en te inspireren de stad te ontdekken, hebben we gratis brochures, routes en folders beschikbaar. Deze kun je als ondernemer makkelijk bestellen middels ons bestelformulier.

VRAGEN?

Onze Tourist Info aan de Langestraat 41 is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 - 17.00 uur en elke zaterdag van 11.00 - 16.00 uur.
Ook zijn we dan bereikbaar via de mail [email protected] of telefonisch via nummer + 31 53  480 19 70.

 

 

TOURIST INFO PUNTEN

 

Stoet - Pijpenstraat 15, 7511 GM Enschede (Routebeschrijving Google Maps)

Sam Sam - Oude Markt 15-17, 7511 GA Enschede (Routebeschrijving Google Maps)

Boekhandel Broekhuis - Marktstraat 12, 7511 GD Enschede (Routebeschrijving Google Maps)

Enschede Promotie / Tourist info Enschede - Langestraat 41, 7511 HB Enschede (Routebeschrijving Google Maps)