Enschede Cadeaukaart

Enschede heeft de Enschede Cadeaukaart, een waardebon die te besteden is bij onder andere winkels, horeca en culturele instellingen in de stad Enschede. Een uniek cadeau dat geschikt is voor iedereen. De binnenstadpartners Enschede Promotie, Winkelhart Enschede en de Vereniging Horeca Stad Enschede hebben in 2021 de handen ineen geslagen voor dit mooie initiatief om de lokale economie een boost te geven. De cadeaukaart is o.a. te koop bij Tourist Info Enschede aan de Langestraat. Ook is de kaart online verkrijgbaar via cadeaukaartenschede.nl.

Wat is de cadeaukaart?

De Enschede cadeaukaart kan worden opgewaardeerd met verschillende bedragen (van € 5,- tot € 150,-) en is te besteden bij ondernemers in verschillende branches. Een avondje theater, een nieuwe outfit of een heerlijke beautybehandeling: het tegoed op de kaart is hiervoor te gebruiken. De Enschede cadeaukaart is online te bestellen via www.cadeaukaartenschede.nl.

De fysieke cadeaukaart is te koop bij:

  • Tourist Info Punt Enschede – Langestraat 41, 7511 HB Enschede
  • Spar City Enschede - Marktstraat 13, 7511 GC Enschede
  • Bertus Workel - De Heurne 45, 7511 GZ Enschede
  • Primera Roombeek - Brouwerijstraat 72, 7523 XE Enschede
  • Primera Winters - Zweringweg 222, 7545 DA Enschede
  • Bruna Enschede-Zuid - Wesselernering 2D, 7544 JA Enschede

Inmiddels zijn er meer dan 100 acceptanten waar de Enschede Cadeaukaart besteed kan worden. Kijk op de website voor alle deelnemende winkels en horeca in de stad.

Samenwerking Binnenstadspartners

De stichting Cadeaukaart Enschede is opgericht door Enschede Promotie, de Vereniging Horeca Stad Enschede (VHSE) en Winkelhart Enschede. Het Ondernemersfonds Enschede is zeer positief over de cadeaukaart en heeft een ruime financiële bijdrage toegezegd voor 3 jaar. Daarnaast is er een subsidie toegekend uit de crisisarrangementen die de Provincie beschikbaar heeft gesteld. Hierdoor is deelname voorlopig nog gratis voor de ondernemer. Leverancier van het onderliggende administratiesysteem is CCV Shop, een erkend bedrijf op gebied van betalingsoplossingen.

Acceptant Worden?

Ondernemers in Enschede kunnen zich aanmelden als acceptant van de Enschede Cadeaukaart. Dit heeft veel voordelen. Allereerst is dit gratis. Het bedrag dat de consument besteedt, wordt volledig uitgekeerd aan de ondernemer. Afwaarderen van de kaart kan heel eenvoudig via de app, dus er zijn geen aanpassingen in het kassasysteem nodig. Ook blijkt uit onderzoek dat 80% meer uitgeeft dan de waarde op de kaart. Interesse? Mail naar [email protected] o.v.v. Enschede Cadeaukaart.

Meer weten over de Enschede Cadeaukaart? Neem contact op met:

Contact