Enschede. Samen staan we Sterk

Op 16 maart ging Nederland vanwege het coronavirus in een intelligente lockdown. De kracht van Enschede is om altijd fier rechtop te blijven staan. Met ondernemersgeest, creativiteit en vooral doorzettingsvermogen is men deze gedwongen uitdaging aangegaan. Op 17 maart is de website www.enschedesamensterk.nl opzet, met daarop alle initiatieven en praktische informatie.

Ondernemend Enschede

In drie maanden zijn er 300 initiatieven geweest. Zowel sociaal maatschappelijke initiatieven om de harde zorgende mensen in het zonnetje te zetten, als initiatieven om deze tijd een beetje leuker te maken. Veel initiatieven waren ook hard nodig om de middenstand overeind te houden. Overweldigend om te zien wat dit in mensen losmaakt. Van online feestjes en pubquizen tot yoga-activiteiten in de woonkamer en van 'uit eten' in je eigen huis tot aan cultuursnuiven voor de televisie. Je vond het allemaal op www.enschedesamensterk.nl.

 

Uiting outdoor Enschede Samen Sterk
Enschede Promotie - Samen Sterk

Bereik van 1,6 miljoen op social media

Enschede Samen Sterk - Social Media: 1,6 miljoen

Overgewaaid naar regio

Na het initiatief in Enschede hebben alle VVV's/ TTI's en Twente Marketing de 'Samen staan we Sterk' gedachte overgenomen. Dit getuigt van een grote saamhorigheid in deze vreemde tijden.