Gepubliceerd: 12 september 2023

Enschede Cadeaukaart levert stad ruim 600.000 euro op

In november 2021 introduceerden wij de Enschede Cadeaukaart, een cadeaubon die te besteden is bij onder andere winkels, horeca en culturele instellingen in de stad Enschede. Een uniek cadeau dat geschikt is voor iedereen, bijvoorbeeld als kerstgeschenk. De Enschede Cadeaukaart is een initiatief van Enschede Promotie, Winkelhart Enschede en de Vereniging Horeca Stad Enschede en is als fysieke kaart te koop en ook als digitale bon via de webshop. De Enschede Cadeaukaart is een groot succes, er is inmiddels een omzet van € 610.000,- behaald.

recordomzet

Bijna 2 jaar na introductie staat de teller van de Enschede Cadeaukaart op € 610.000,- omzet. Een geweldig resultaat dat bijdraagt aan het doel om bestedingen zoveel mogelijk in Enschede te laten plaatsvinden. Veel bedrijven in Enschede hebben de kaart al ingezet als eindejaarsgeschenk voor hun personeel.

vijf verkooppunten

De Enschede Cadeaukaart kan worden opgewaardeerd met verschillende bedragen (van € 5,- tot € 150,-) en is te besteden bij Enschedese ondernemers in verschillende branches. Een avondje theater, een nieuwe outfit of een heerlijke beautybehandeling: het tegoed op de kaart is hiervoor te gebruiken. De Enschede Cadeaukaart is inmiddels verkrijgbaar bij vijf fysieke verkooppunten; Tourist Info Enschede, Spar City Enschede, Bertus Workel, Bruna Enschede Zuid en Primera Winters maar ook online te bestellen via www.cadeaukaartenschede.nl. Ideaal als je last-minute een cadeau nodig hebt, de bestelling zit binnen vijf minuten in je mailbox.

135 acceptanten

Op dit moment zijn er 135 ondernemers uit diverse branches die de Enschede Cadeaukaart accepteren. Een broodje eten, naar een indoor speelparadijs of een theatervoorstelling? Het kan allemaal met de Enschede Cadeaukaart. Het bedrag dat de consument besteedt, wordt volledig uitgekeerd aan de ondernemer. Er worden dus geen systeemkosten of provisie ingehouden. Tevens blijkt uit onderzoek dat 80% meer uitgeeft dan de waarde op de kaart. Interesse om acceptant te worden? Mail naar [email protected] o.v.v. Enschede Cadeaukaart.

zakelijke mogelijkheden

De Enschede Cadeaukaart is voor iedereen geschikt en is daarom heel goed in te zetten als relatiegeschenk of eindejaarsgeschenk voor je personeel. Dit kan in een gepersonaliseerde verpakking. De cadeaukaarten kunnen ook worden gecombineerd met een item uit de Enschede merchandise lijn. Neem contact op met Petra Kamping van Enschede Promotie voor de mogelijkheden.

samenwerking binnenstadspartners

De Stichting Cadeaukaart Enschede is opgericht door Enschede Promotie, de Vereniging Horeca Stad Enschede (VHSE) en Winkelhart Enschede. Het Ondernemersfonds Enschede heeft een ruime financiële bijdrage toegezegd voor drie jaar. Leverancier van het onderliggende administratiesysteem is CCV Shop, een erkend bedrijf op gebied van betalingsoplossingen.

Voor meer informatie kijk ook op www.cadeaukaartenschede.nl

Contact